Adelina este o tânără care adoră copiii, astfel i-a și venit ideea de a crea lucruri distractive, utile, care dezvoltă capacitățile celor mici. Meșterița creează panouri interactive cu zeci de obiecte curioase, care-ți vor ține copilul ocupat în timp ce tu te vei odihni sau vei face câte ceva prin gospodărie.

mamaplus

Cum ți-a apărut ideea să creezi panouri interactive?

Copiii sunt inspirația noastră zi de zi, iar curiozitatea acestora nu are limite. A iubi un copil nu înseamnă să îi faci toate capriciile, a-l iubi constă în a ,,scoate" tot ce este mai bun din el și a-l învața să iubească dificultățile.

Care sunt beneficiile unui astfel de panou?

Jocul este activitatea de bază a copilului și calea prin care el se dezvoltă, așa cum munca este de bază pentru adult. Deci, jucăriile ocupă un rol foarte important în viața copilului. Jucăria nu reprezintă doar un instrument de divertisment, ci și de educare a copilului. Busy board-ul contribuie și are drept scop dezvoltarea abilităţilor copiilor, stimulează activitatea analitic-sintetică în multiple și diverse planuri de reflectare a realității: senzorial, perceptiv, imaginativ și noțional. Este  jucăria care îmbină distracția cu educația, pentru a ajuta la creșterea și dezvoltarea corectă a copilului.

mamaplus

Ce calități își dezvoltă copilul datorită acestei jucării?

Copilul îşi dezvoltă cele mai importate calităţi până la vârsta de 3 ani. Un mediu sănătos și creativ, în primii trei ani de viață, conduce la dezvoltarea unor ființe umane complexe şi reuşite. Copilul motivat este puternic și dornic de a face tot ce îi stă în putință pentru a câștiga și a deveni mai bun în tot ceea ce face. Îndrăzneala, curajul, răbdarea și perseverența, capacitatea de a analiza și sintetiza, agilitatea, cugetarea, ingeniozitatea sunt doar câteva dintre calitățile pe care le obțin copiii cu ajutorul busy board-ului.

Cât timp îți ia să creezi un panou interactiv?

La moment dispunem de mai multe modele, forme, dimensiuni, structuri și elemente, iar timpul de creare a unui panou variază în funcție de aceste criterii. De obicei, pentru crearea unui busy board, am nevoie de aproximativ 3 zile. Dacă este un model mai complex, poate dura chiar și până la 7 zile.

Cât costă un panou cu activități?

Prețul este variabil și se calculează în funcție de formă, dimensiune și conținut.

mamaplus

Ce elemente preferă părinții să se regăsească pe panourile copiilor lor?

Copiii sunt niște mici exploratori și sunt mereu atrași de lucrurile interzise sau cele pe care le folosesc părinții acestora. Întrerupătoarele, becurile, cheile, lăcățile și zăvorașele sunt cele mai solicitate elemente.

În cât timp realizezi o comandă?

Depun tot efortul pentru a face comanda în cel mai scurt timp posibil. Totul variază în funcție de model, dimensiuni și conținut, iar pentru a fi mai comod pentru clienții noștri, oferim și livrare gratis. Clienții ne pot găsi pe pagina de Facebook sau de Instagram.

Care sunt planurile tale pentru viitor?

Sunt omul care caută mereu să ofere ceva celor din jur. Simt de câțiva ani că noile generații vin cu o energie incredibilă de a schimba lumea. Sunt mereu în căutare de noi aventuri creative, care să mă ajute să descopăr lucruri noi și din care să pot crea instrumente noi de educare pentru copii.

Deoarece ador copiii, îmi doresc foarte mult să colaborez cu grădinițe, creșe, centre educaționale, spitale, dar și centre pentru copii cu nevoi speciale.

Copiii sunt viitorul nostru, ei întruchipează speranțele și visele noastre. Le doresc tuturor să se mândrească cu propriii copii și să se bucure de realizările lor.

mamaplus