În fiecare an, în ajunul Zilei Femeii, meșterița Liudmila Apostol se întrece pe sine. Datorită imaginației bogate, dar și a mâinuțelor “de aur”, meșterița transformă orice bucățică de lut polimeric în adevărate bijuterii de pus la piept. Haideți să vedem cu ce ne impresionează în acest an!

mamaplus

Ce articole hand-made putem găsi în atelierul tău?

Îmi place foarte mult să lucrez cu argila polimerică. Ador să confecționez  mărțișoare, cercei, cănuțe personalizate etc. Mai am o pasiune pe lângă argilă. Îmi place să tricotez bentițe, căciulițe, fulare, berete, mănuși. Doar că prefer să o fac pentru mine și fetele mele, cu toate că am tricotat câteva frumuseți și la comandă.

Cu ce modele de mărțișoare vii în acest an?

Anul acesta mi-am bucurat clientele cu câteva modele noi de mărțișoare din argilă polimerică. Și anume cutiuțe cu lalele, păpușele Lol, Lego, înghețate, prăjituri (totul în miniatură).

mamaplus

Care este sursa ta de inspirație?

Sursa mea de inspirație sunt fetele mele, Alexandra și Amelia. Ador momentul când fac ceva și ele se bucură atât de mult. Ele mereu îmi spun că sunt cea mai  bravo mămică și sunt convinse că aș putea face orice personaj sau miniatură.

În cât timp faci un mărțișor personalizat?

Un mărțișor îl pot confecționa de la o oră până la 5-6 ore. Totul depinde de model și de dispoziție.

Care sunt prețurile mărțișoarelor?

Prețurile variază între 55 și 130 de lei pentru o unitate.

mamaplus

Care sunt cele mai solicitate modele?

În acest an, cele mai solicitate modele au fost lalelele în coșulețe. Pentru că le confecționez foarte greu, nu am avut posibilitate să iau foarte multe comenzi.

Cine sunt clienții tăi?

Clientele mele sunt toate doamnele și domnișoarele care apreciază frumosul și calitatea. Iar eu mă simt pe deplin împlinită atunci când văd că produsele mele le aduc zâmbetul pe față.

mamaplus

Sursa: Mamaplus.MD