Prezentatorul emisiunii „Apropo” de la postul de televiziune „Vocea Basarabiei”, Alexandru Fosa, este un tătic fericit care se implică zilnic în creșterea și educația fiului său Robert. Jurnalistul își ajută copilul să se dezvolte armonios, oferindu-i sprijin și iubire necondiționată. Din momentul în care Robert a venit pe lume, Alexandru și soția sa Nelly, ambii jurnaliști de meserie, au construit cu cel mic o relație extrem de frumoasă. Cei doi părinți sunt atenți la nevoile piciului lor, care le-a schimbat prioritățile, dar și modul de a percepe lucrurile. Alexandru își asumă în totalitate rolul de tată și își dorește un singur lucru: să aibă un copil fericit, care să devină un bărbat echilibrat, cu pasiuni frumoase și dorințe realizate.

„Chiar dacă are doar trei ani, Robert este un băiat chibzuit, fiindcă mama l-a obișnuit de mic să fie așa. Eu îl las să crească așa cum vrea el, cu pasiunile lui și neapărat îl ascult, regulă importantă în familia noastră, pentru ca să aibă o personalitate puternică individuală. El știe că tata îl iubește și va face tot posibilul ca el să se simtă bine.”, afirmă Alexandru.

1. Să „paseze mingea” doar înainte.

2. Să fie curajos.

3. Să-și stabilească scopuri mărețe, fără jenă.

4. Să știe că este frumos și să știe să profite de aceasta.

5. Să nu cedeze la primul eșec.

6. Să asculte și să poată ierta.

7. Să iubească lumea.

8. Să fie bărbat.

9. Să fie liber.

10. Să prețuiască oamenii.

„El trebuie să știe că părinții și buneii vor fi alături de el de fiecare dată când va avea nevoie. Acesta este un lucru important.”, adaugă jurnalistul.

Sursa: MamaPlus.MD