mamaplus

Tany Vander: ”Eu niciodată nu am fost genul de femeie care și-a dorit copii”

0
//
10.02.2020

Însărcinată în 33 de săptămâni, nutriționista Tany Vander a dezvăluit câteva detalii despre sarcină și cum a ajuns la ideea că este gata să devină mamă. Mărturisirile ei vin după ce mai mulți urmăritori de pe Instagram au tot întrebat-o  dacă ar fi avut probleme de infertilitate.

”Timp de doi ani, nu mi-am pus întrebarea de ce nu rămân însărcinată, chiar dacă nu ne protejam. Chiar dacă mă întreba multă lume de asta, eu știam sigur că nu se întâmplă pentru că nu este momentul potrivit. După doi ani și ceva am zis că e cazul să mergem și să verificăm sănătatea și medicii ne-au zis că totul este în regulă, în ciuda faptului că au fost și oameni care mi-au spus că aș fi infertilă sau am anumite probleme cu asta.

Nu are rost să forțezi nota! Mă gândeam că dacă până în acel moment nu ne-a reușit să concepem un copil împreună, existau două cauze: ori nouă nu ne este dat să avem un copil împreună, ori mai avem ceva de făcut important și nu este momentul potrivit. Sunt foarte multe momente și nu înțeleg de ce trebuie de forțat nota și de disperat la acest capitol.”, susține Tany Vander.

mamaplus

Mai mult, ea a specificat că nu a avut planuri mărețe la capitolul maternitate, însă dragostea i-a cam schimbat planurile.

”Eu niciodată nu am fost genul de femeie care și-a dorit copii. Ok, știam că vor fi cândva, dar nu mă axam pe asta. Plus la toate, nu era în viața mea un bărbat cu care aș fi vrut să am copii. Eu mă miram de alte femei care fiind într-o relație cu un bărbat ”nepotrivit”, cum ziceau ele, totuși ele spuneau că își doresc copii sau mai ales femeile singure și spun că vor copil. Nu am fost niciodată gata să fac un copil. Chiar fiind în relație cu Vasile, niciodată nu am lucrat la acest moment gen ”Ne apucăm de făcut copii”. Chestia asta mi se pare ciudată și îmi pare un proces destul de diferit de altceva. Dacă doi ani de zile nu vă reușește să aveți un copil, asta nu înseamnă că este o problemă. Nu asta ar trebui să vă îngrijoreze.”, mai spune Tany pe profilul său de Instagram.