O femeie în vârstă de 38 de ani a visat întotdeauna să-și întemeieze o familie, însă credea că nu-și va putea vedea visul cu ochii, mai ales că a pierdut, de-a lungul timpului, opt sarcini. Din fericire, aceasta a avut parte de un miracol.

Race Bosworth a pierdut opt sarcini și ani de zile s-a luptat cu o depresie cruntă. În timp ce prietenii ei deveneau părinți, ea mai pierdea câte o sarcină. Așa au decurs lucrurile pentru femeia de 38 de ani, în ultimii zece ani, dar norocul le-a zâmbit într-o zi.

Astfel, cu doar câteva zile înainte ca soțul ei să sufere o vasectomie, o procedură de sterilizare masculină, femeia a rămas însărcinată. A refuzat însă să-și facă un test de sarcină, pentru că se temea. Mai făcuse zeci de-a lungul timpului, iar mai apoi fusese dezamăgită.

Ulterior, în urma unei ecografii, femeia a descoperit că este, într-adevăr, însărcinată și a regăsit o urmă de speranță.

„Am avut o căsnicie minunată, iar singurul lucru care ne lipsea era copilul.”, a povestit femeia care a încercat să aibă un copil din 2007.

Soțul ei, Ian, avea doi copii adolescenți dintr-o căsnicie anterioară. Chiar și așa, el suferea pentru că nu reușeau să devină părinți.

„Nimeni nu-și putea explica ce este în neregulă cu mine. Am făcut numeroase teste și chiar o operație. După șase sarcini pierdute, am fost în depresie. Am încercat să optăm și pentru fertilizare in vitro, dar medicii ne-au spus că nu suntem eligibili din punct de vedere psihic.”, a mai povestit femeia.

Când nu se mai gândea, ea a rămas însărcinată. A născut, pe 2 ianuarie 2017, un băiețel superb, ce poartă numele Ellis.

„Încă nu-mi vine să cred că e aici și că este o mică persoană. A început să meargă în picioare la nouă luni.”, a mai mărturisit femeia.

Sursa