Vrei să influențezi sexul bebelușului tău? Se spune că există diferite trucuri medicale, îndrumări „băbești“, calendare care spun cu mare precizie sexul viitorului copil. Câte, însă, sunt adevărate, putem doar să intuim. În orice caz, iată ce se spune că ar trebui să faci dacă îți dorești fie un băiețel, fie o fetiță.

Cum poți influența sexul bebelușului

Pentru băiețel

 dacă mănânci alimente cu conținut mare de sodiu și potasiu, șansele să te bucuri că vei avea un băiețel sunt mari.

 introdu în meniul tău carne, pește, pâine, în special albă, rafinată și ceai.

 bicarbonatul de sodiu contribuie la favorizarea unui mediu propice pentru dezvoltarea unui făt de sex masculin. Înainte să vă apucați de treabă, în timpul dușului spală-te în zona vaginală cu apă și bicarbonat de sodiu.

 tineți cont că orgasmul este extrem de important pentru atingerea scopului.

✓ de asemenea, poziția sexuală este esențială când vine vorba despre conceperea unui bebeluș. Poziția "pe la spate" este recomandată în acest caz.

✓ dacă te abții câteva zile de la sex, poți obține un avantaj care va favoriza conceperea unui băiețel.

Pentru fetiță

✓ include în meniul tău zilnic alimente bogate în calciu și magneziu, cum sunt lactatele, ouăle, iaurtul, legumele verzi, nucile, zahărul și dulciurile.

 înainte de contact sexual, e bine să faci spălături cu oțet, pentru a crea un mediu acid în vagin. Poți folosi aproximativ 20 ml de oțet la un litru de apă.

 poziția sexuală este și ea importantă. Pentru fetițe trebuie să apelați la o penetrare ușoară, care se poate obține cu ajutorul poziției "misionarului“ sau poziției față în față.

Cum poți influența sexul bebelușului

Sursa: girly.ro