mamaplus

Amintiri pentru o viață! Actrița Inna Colbasiuc, fotografii emoționante din timpul nașterii bebelușului său

0
//
05.11.2019

În vara acestui an au jucat o nuntă frumoasă și, totodată, au anunțat că vor avea un copil. Este vorba despre actrița Inna Colbasiuc și Denis Misac, cei care, acum o lună, au devenit părinții unui băiețel adorabil, pe nume Matei.

Micuțul s-a născut în luna septembrie curent, iar cei doi soți l-au așteptat cu mare nerăbdare.

La o lună după ce a devenit mămică, Inna a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț emoționant cu o serie de imagini surprinse în sala de operații, acolo unde a dat naștere bebelușului.

O nouă Viață! Matei...

#Fotograflanastere Porniți sunetul și priviți Miracolul nașterii într-un video de 5 min… Premisa filmării mai jos:) _______________________________________ Într-o zi de joi, fiind la filmare pe care tocmai o finisasem, sună telefonul. - Olga, avem nevoie urgentă de tine! - Cît de urgentă? - Păi, deschiderea e de 6 cm... - Ok. Timp de 1 oră sînt la voi! Revin eu cu un apel peste 15 min și intreb: Mă așteptați? - Da, dar deschiderea e deja completă... Numai eu știu cum fugeam, chemam taxi din toate serviciile de taxi posibile și apoi rugam șoferul să mă ducă cît mai repede la maternitate. Mă întreabă șoferul: da ce așa grabă? Zic: întîrzii... la naștere! Privire lungă și nedumerită, dar eu tot îl rog să se grăbească... Vin la spital, ridic scările într-o fugă, îmi schimb hainele, bat la ușa salonului, intru și o văd pe Inna... mîncînd cu o poftă nebună supa... am zîmbit laaarg și fuhhh🤗, am reușit la timp! 🧚‍♂️🌟 Nu o cunoșteam pe Inna pînă atunci și nu am avut înțelegere că voi asista la naștere, deși de obicei mă strădui să fac cunoștință cu graviduța înainte de a veni la naștere. Ne-am salutat, am făcut cunoștință și întreb: - Inna, eu pot filma? - Da, da! Feel free! Așa a început această filmare. Așa este Inna. Frumoasă, zîmbitoare, glumeață, absolut sinceră, naturală și simplu, superbă! ❤️💋 Iar nașterea... nașterea a fost minunată! Bine ai venit pe lume, Matei! 💙👨‍👩‍👦

Опубликовано Olga Lopatsky Photography Вторник, 5 ноября 2019 г.

„A da viață unui copil este cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu, în viața unei femei! Aceste imagini redau tot ceea ce mi se putea întâmpla mai frumos - Nașterea copilului nostru!
Eu mă consider o fericită pentru că am avut parte de o naștere frumoasă în pofida durerilor fizice pe care noi, femeile le suportăm și mai târziu, chiar le uităm!

Vreau să mulțumesc Clinicii Extramed, în special doamnei Elena Luchian - un profesionist desăvârșit dar și un om cu suflet mare!!!

De aceste imagini care îmi vor rămâne amintire pe întreaga viață, se face “vinovată” irepetabila Olga Lopatsky!

Vă mulțumesc!”, a scris actrița în dreptul imaginilor.

Secvențele video au stârnit emoții și pentru internauți, care n-au ezitat să o felicite pe actriță și să-i aprecieze curajul de care a dat dovadă în acele momente.