mamaplus

Gloria Gorceag, despre viața cu copil mic în carantină: ”E cea mai dură experiență pe care am trăit-o vreodată”

0
//
25.03.2020

Autoizolarea și limitarea completă a contactelor sociale sunt provocări deloc ușoare pentru psihicul uman, spun psihologii. Această provocare poate atinge cote și mai înalte pentru mămici, care, deși încearcă să-și mențină starea de armonie și calm, au nevoie de susținere și înțelegere din partea celor dragi. Cum se descurcă tânăra mămică Gloria în această perioadă, cât #StămAcasă, a relatat chiar ea, pe Instagram.

”Eu am să vă zic un adevăr. Să ții un copil mic în apartament la bloc non stop e cea mai dură experiență pe care am trăit-o vreodată. Să-ți vezi copilul cum de la prima oră a dimineții stă la ușă plângând să-l scoți afară, cum refuză să doarmă la amiază (înainte de ”ciumă” adormea mereu în timpul plimbărilor prin parc) să-l scoți doar în drum spre gunoi și când intră în casă să plângă isteric și să-și îmbrace geaca înapoi stângaci așa cum poate un copil de un an și opt luni, pentru mine e un chin pe care nu-l pot descrie. Eu înțeleg că asta deocamdată e unica soluție, dar eu caut disperat un plan B...”, a scria Gloria cu sinceritate.

mamaplus

Dincolo de greutățile care pot apărea în perioada de carantină, unicul gând care ar trebui să vă însoțească mereu este că vom trece peste asta, oricât ar fi de dificil.