O fetiță de 4 ani i-a trimis o scrisoare mamei ei, „în Rai”, după ce femeia a murit răpusă de cancer. Spre surpriza familiei copilei îndurerate, aceasta a primit un răspuns emoționant.

Copila din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a făcut o felicitare emoționantă pentru mama ei, în care a inclus imaginea unui minion, alături de mesajul: „Ești una într-un „minion”, mami”.

Pe plic, fetița a scris: „Pentru mami din Rai. La mulți ani de ziua mamei. Te iubesc, Ella!” și l-a decorat cu un desen și mai multe steluțe și inimioare.

Poștașul care a găsit plicul cu scrisoarea emoționantă a fetiței, pentru „mami din Rai”, s-a gândit să îi facă o surpriză copilei.

„Pentru frumoasa mea Ella. Îți mulțumesc mult pentru felicitarea mea specială de Ziua Mamei. Și tu ești una într-un „minion” pentru mine și te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc la infinit! Ești o fetiță deșteaptă și specială, iar eu sunt foarte mândră de tine. Și deși sunt în Rai, te veghez de aici în fiecare zi. Mulți pupici și multe îmbrățișări. Mami”, i-a scris poștașul copilei.

Familia micuței a fost recunoscătoare pentru gestul poștașului, spunând că fetița a fost în culmea fericirii când a primit scrisoarea „din cer”.

Sursa