S-a căsătorit la 36 de ani, după 7 ani de relație cu actuala sa soție, Violeta. Interpretul Vali Boghean spune că familia este importantă pentru el, chiar dacă petrece mult timp prin turnee și studiouri de înregistrări. Deși este foarte rezervat și nu prea dă din casă multe detalii atunci când vine vorba despre soție și fiul său de 6 ani, Vali a dezvăluit totuși într-un interviu recent cum se descurcă în rol de tată.

mamaplus

”De când am devenit tătic, sunt mult mai sensibil, emotiv și chiar vulnerabil. Este foarte ușor să mă scoți de pe fix și devin agesiv când văd că cineva strigă la un copil. Chiar recent stăteam într-un local, unde chiar în fața mea o mamă ia atins vreo două la ceafă copilului... Nu știu, poate o fi asta o educație, dar după asta n-am mai fost om. Eu nu zic că pe al meu nu-l ”zgudui”. Se mai întâmplă...

Sunt un tătic tânăr, dar lupt în mod special și cu maică-sa și cu el, pentru că nu este ușor să fii de aceeași părere cu mama copilului. Noi schimbăm tactica de educație de două sau chiar de trei ori pe an. Avem marele noroc că ne iubim mult cu soția și suntem într-un gând, chiar dacă avem mici divergențe la educația copilului. Toată povara e pe umerii ei, pentru că eu petrec foarte puțin timp cu ei.”, spune Vali cu sinceritate.

mamaplus

Menționăm că Vali Boghean și Violeta s-au căsătorit în anul 2013, iar la scurt timp s-a născut și Teo, mai exact de Sfântul Vasile, pe 14 ianuarie 2014.

mamaplus