Andreea Bălan mai are puțin și va fi deveni mămica a doua oară, dar se pare că nu le va răsfăța prea tare pe fetițele sale.

Cantareața a mărturisit că vrea să-și învețe micuțele să nu fie dependente de ea, iar când vor crește să fie capabile să se descurce singure. Și nici nu se vor scălda în genți și pantofi de firmă.

Andreea consideră că este o mare prostie să cumperi haine de brand copiilor de la vârste fragede.

„Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe, să-și cumpere ei. Dacă îi inveți așa, se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Sursa