Partidele de sex sălbatic şi nebunesc pot condimenta viața sexuală de cuplu, dar pentru asta, este nevoie să cunoşti pozițiile care ți se potrivesc astfel încât să atingi plăcerea cu uşurință. Secretul unui orgasm garantat stă în pozițiile sexuale simple, iar asta o spun şi specialiştii.

Pentru a te ajuta să ai parte de experiențe de neuitat alături de partener, iată patru poziții sexuale recomandate de experți:

Amazoana

Tot ce trebuie să facă partenerul tău este să stea şi să te privească, iar tu să te aşezi deasupra. Ai mai mult control în ceea ce priveşte viteza, unghiul şi mişcarea pentru că îți poți folosi mâinile şi picioarele pentru a te mişca. Pe lângă faptul că mişcarea clasică este una de tip „sus-jos”, mai poți încerca şi „înainte-înapoi” pentru a-ți masa clitorisul de partenerul tău. Această mişcare vine la pachet şi cu alte beneficii pe lângă libertatea de mişcare: dacă te laşi uşor pe spate vei avea parte de o experiență intensă, iar el se va putea juca cu clitorisul tău. În plus, îți mai poți poziționa sânii aproape de gura partenerului pentru a amplifica senzațiile trăite în timpul actului sexual. Nu neglijați sânii, oameni buni!

Deasupra, cu spatele

„Femeia deasupra” tinde să fie una dintre cele mai de succes poziții sexuale, cu ajutorul căreia poți obține orgasm cu uşurință. Aceasta îți permite penetrarea completă şi, în plus, ai acces la clitoris. Dacă nu îl atingi tu, cu siguranță partenerul tău va intenționa să facă asta, iar acest lucru te va ajuta să atingi culmile plăcerii. Bineînțeles, totodată se poate juca cu sânii tăi sau te poate ține de şolduri, dirijându-te.

Misionarul, un clasic 

Poziția misionarului este cea mai cunoscută dintre toate, dar pentru un orgasm exploziv, ai nevoie de câteva trucuri pe care să le pui în practică. În timp ce stai aşezată pe spate, pune o pernă sub fund, astfel încât şoldurile să fie la înălțime, iar picioarele adu-le cât mai mult pe spate, spre umeri, în poziție încrucişată. Această poziție sexuală îi va permite partenerului tău o penetrare adâncă, ceea ce va fi un plus pentru el, dar mai ales pentru tine. Ceea ce vei simți, va fi doar încălzirea. În momentul în care simți că ai orgasm, lasă picioarele jos şi pune-ți partenerul să se joace cu clitorisul tău, obținând astfel o plăcere de neuitat şi, de ce nu, orgasme multiple.

Doggy Style

În pat sau pe canapea, aşază-te în genunchi, pe coate şi arcuieşte-ți spatele. Nu doar că vei fi mai sexy şi mai „apetisantă” în fața partenerului, dar senzațiile vor fi mult mai intense. Cheia pentru un orgasm inevitabil şi de succes este aceea de a ține o pernă sub tine. „Fundul sus şi fața-n pernă” ar trebui să devină un BEST NOTE TO SELF atunci când pui în practică această poziție sexuală. Mai mult, să nu-ți fie teamă să-i spui partenerului ce-ți doreşti pentru a obține plăceri maxime. În fond, el nu are de unde să ştie care „combinații” îți aduc orgasme explozive, mai ales că fiecare femeie este diferită şi lucrurile nu stau la fel peste tot. Comunicarea este cheia!