Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, dar tu nu știi încă ce cadou își dorește copilul tău de la Moș Crăciun? Edukid îți vine în ajutor!

Cumpără un cadou grozav de sărbători pentru piciul tău la un preț atractiv, întrucât până la sfârșitul lunii decembrie, toate produsele Hape pot fi procurate cu o reducere de -25%.

Îți prezentăm Top 10 cadouri pentru copii de diferite vârste:

1. Hape Zornăitoare pentru copiii de vârsta 0 luni+

Preț: 160 de lei
Preț redus: 120 de lei

Pentru mâinile mici această jucărie este ușoară și comodă. În interior are o bilă care redă un sunet plăcut de clopoțel.

mamaplus
mamaplus

2. Hape Sortător de Forme „1-2-3” și Hape „Căluț Balansoar” pentru copiii cu vârsta 12 luni+

Prețul sortătorului: 260 de lei
Preț redus: 195 de lei

Prețul căluțului: 1 400 de lei
Preț redus: 1 050 de lei

Sortătorul cu diverse funcții încurajează numărarea pieselor și sortarea lor conform culorii sau formei. Balansoarul Căluț Hape este o jucărie de calitate, realizată din lemn natural. Acesta va fi un cadou minunat atât pentru băieți, cât și pentru fete. Jucăria este perfectă pentru mâinile unui copil mic și nu are colțuri ascuțite.

mamaplus
mamaplus

3. Hape „Piramida educativă” și Hape „Omida” pentru copiii cu vârsta 18 luni+

Prețul piramidei: 500 de lei
Preț redus: 375 de lei

Prețul „Omizii”: 500 de lei
Preț redus: 375 de lei

„Piramida educativă” Hape, creată special pentru mânuțele copiilor, conține cuburi menite să îi ajute pe cei mici să învețe alfabetul, să numere și să combine diferite silabe. Jucăria este ideală pentru dezvoltarea abilităților motrice și a coordonării ochi-mână.

„Omida” contribuie la dezvoltarea fizică armonioasă, coordonarea mișcării și a echilibrului. Jucăria, realizată din lemn de calitate, este acoperită cu vopsele pe bază de apă, non-toxice, fiind absolut sigură pentru sănătatea copiilor.

mamaplus
mamaplus

4. Hape „Trenuț din cuburi” pentru copiii cu vârsta 18 luni+

Preț: 500 de lei
Preț redus: 375 de lei

Jucăria din lemn „Trenuțul din cuburi” are două vagonașe, pe care copiii vor putea să le tragă, să le împingă, să le conducă și să le exploreze.

mamaplus

5. Hape „Tunel montan” pentru copiii cu vârsta 24 luni+

Preț: 1 595 de lei
Preț redus: 1 120 de lei

Această jucărie, cu siguranță, va fi pe placul copilului tău! Totuși mișcarea elementelor colorate printr-o varietate de labirinturi este foarte interesantă.

mamaplus

6. Hape Casa „All Season” pentru copiii cu vârsta 3 ani+

Preț: 3 380 de lei
Preț redus: 2 535 de lei

6 camere, geamuri care se modifică în funcție de anotimpuri, scări mobile și panouri solare - toate acestea se găsesc în casa păpușilor, oferită de Hape.


 

mamaplus

7. Hape Bucătărie „All-in-1” pentru copiii cu vârsta 3 ani+

Preț: 4 590 de lei
Preț redus: 3 445 de lei

Pentru toți viitorii bucătari, un asemenea cadou va fi neapărat un motiv de bucurie! Bucătăria Hape permite copiilor să-și dezvolte abilitățile și creativitatea.
 

mamaplus

8. „Pian roz cu scaun” și „Pian negru cu scaun” pentru copiii cu vârsta 3 ani+

Preț: 2 995 de lei
Preț redus: 2 250 de lei

Pianul îi ajută pe părinți să le cultive copiilor lor dragostea pentru muzică. Copilul va putea singur să-și compună melodii sau să interpreteze piesele preferate. Este posibil ca anume la acest pian piciul tău să-și creeze prima capodoperă muzicală.
 

mamaplus
mamaplus

9. Set de jucării „Rachetă în patru niveluri” Hape pentru copiii cu vârsta 3 ani+

Preț: 1 990 de lei
Preț redus: 1 495 de lei

Cu o asemenea rachetă, care are diverse dispozitive pentru explorarea spațiului, copilul tău va putea merge într-o călătorie interesantă și nelimitată prin perspectiva imaginației sale.
 

mamaplus

10. Puzzle „Sistem solar” și Puzzle „Turul lumii” pentru copiii cu vârsta 5 ani+

Preț: 495 de lei
Preț redus: 370 de lei

Pornește într-o călătorie prin spațiul nesfârșit și explorează sistemul solar cu puzzle-uri de la Hape. Ele vor contribui nu numai la dezvoltarea logicii și abilităților motrice fine, dar vor ajuta copilul să învețe denumirile planetelor.

De asemenea, explorează întreaga lume cu puzzle-urile interesante „Turul Lumii”. Completează puzzle-ul cu 100 de elemente, care reprezintă țările din întreaga lume. Apoi folosește detaliile din lemn pentru a marca fiecare continent sau țară.

Adresa magazinului: or. Chișinău, str. A. Russo, Centrul Comercial „Soiuz”, et. 3.

Programul de lucru: 09:30 - 20:30.

Facebook

mamaplus
mamaplus