Magazinele pentru copii oferă o gamă largă de produse, cu „etichete” care mai de care mai atrăgătoare pentru părinții gata să facă orice în goana după perfecțiune. E și important să nu te împiedici căutând rezolvări sofisticate, atunci când soluția este chiar la vedere.

 

mamaplus

Fiecare părinte vrea să-i ofere copilului său tot ce e mai bun. Tocmai din acest motiv, atunci când un părinte cumpără ceva pentru micul răsfățat, întoarce produsul de sus în jos, îl sucește de la stânga la dreapta, tot citind pe eticheta de producere informații relevante pentru sine. Care sunt acestea?

 Materialele din care sunt confecționate produsele pentru copii;

● Țara de producere;

 Recomandări (pentru vârstă, modul de folosire, practicitate).

Produsele Skip Hop au trecut testul în fața părinților

Ce poate fi mai comod decât a cumpăra multe dintre accesoriile pentru copii de la un singur producător? Este o gură de aer proaspăt pentru părinții care sunt nevoiți să alerge să cumpere, de exemplu, o bavetă pentru bebeluși de la un magazin, iar un set de tacâmuri pentru copii, din altă parte. Pierzi săptămâni întregi dacă stai să aduni toate aceste mărunțișuri. Unde mai pui că trebuie să te informezi riguros și să tot testezi produse până când o companie ori alta îți câștigă încrederea.

Skip Hop este producătorul care face viața părinților mai ușoară. Fiind un brand care își are casa în Statele Unite, dar care și-a câștigat un renume în lumea întreagă, insuflă încredere, iar părinții nu au îndoieli asupra calității achiziției. Produsele sunt confecționate din cele mai bune materiale.

mamaplus

Skip Hop are produse pentru copii unice, cu un design special, interesant care, cu siguranță, va atrage atenția celui mic. Totodată, tu ca părinte ai posibilitatea să retrăiești alături de picii tăi copilăria. Plus că toate articolele de care ai nevoie sunt într-un singur loc, unul testat și aprobat de părinții de pretutindeni: recipiente pentru mâncare pentru bebelușul tău, sticluțe pentru copii, genți termoizolante - tot ce cauți pentru confortul tău și al micuțului.

Unde poți cumpăra produsele Skip Hop?

A fost ușor să alegi brandul produselor pentru copilul tău. Skip Hop oferă calitate, practicitate, inovație. Află acum că e și mai ușor să obții toate articolele de care ai nevoie.

Magazinul pentru copii Mamico.md oferă clienților săi o mulțime de articole pentru bebeluși marca Skip Hop, iar dacă ești client fidel, te poți bucura și de programul de loialitate.

mamaplus

Dacă ești și în căutarea unui rucsac pentru mame ori a unei genți în care să aranjezi lucrurile bebelușului tău, tot un produs marca Skip Hop poți să alegi. Compact, util, comod. Raportul preț-calitate este unul cât se poate de bun.

Dacă ai început diversificarea și ești în căutarea unei farfurii pentru copii, Skip Hop ți-o oferă pe cea care va transforma mesele piciului tău în distracție. Bolurile și farfuriile, oferite în set de magazinul Mamico.md, sunt pictate cu personaje și animale haioase, iar cu ajutorul lor diversificarea nu este nici pe departe un chin.

mamaplus

Pe Mamico.md mai poți găsi salteluțe pentru activități, jucării pentru copii, covorașe de joacă și multe alte produse care îți vor bucura copilul și te vor face să realizezi că ai făcut o achiziție de succes.