mamaplus

Ce fetiță frumoasă are Mariana Șura! Evelina îi seamănă leit

0
//
07.04.2020

Atunci când vine vorba de copiii săi, interpreta Mariana Șura povestește cu zâmbetul pe buze că este foarte fericită să fie mămica lor. ”Fiecare zi e o nouă binecuvântare”, a spus ea într-un interviu. N-avem decât să o credem pe cuvânt, dovadă fiind și cele mai recente poze în care apare alături de fiica sa Evelina în vârstă de 6 ani.

mamaplus
mamaplus

Așa mamă – așa fiică! Sunt ca două picături de apă, iar asemănarea dintre ele a fost remarcată nu o singură dată de admiratori. Mariana se poate mândri și cu un flăcău mare. Fiul ei Adam va împlini doi anișori pe 20 aprilie.

”Încerc să împart dragostea mea în egală măsură pentru ambii copii. Pentru mine contează sănătatea lor, să le ofer o copilărie frumoasă și să trăiască în armonie precum am crescut și eu într-o familie împlinită, unde am simțit dragostea și înțelegerea. Nu este ușor, deoarece trebuie să fiu, în primul rând, mămică, dar să nu uit și de profesie", afirma Mariana Șura într-un interviu.

 

Amintim că, Evelina s-a născut în căsnicia anterioară a Marianei Șura. În vara anului 2017, cântăreața s-a recăsătorit cu Gheorghe Ștefănesa și au devenit ulterior părinții unui băiețel minunat.