Marianna Petrenko, stilistă și fotografă, mamă a 4 copii, a mărturisit că, după 12 ani (evident, cu anumite pauze) în care a alăptat, de mai bine de o săptămână a renunțat la această experiență.

mamaplus

„Pentru micuțul meu a fost foarte ușor, de fapt și eu în zadar îmi făceam griji ca el va suferi cumva emoțional sau imunitar prin lipsa alimentației la sân în timp ce călătorim. S-a adeverit că EU nu eram pregătită emoțional de faptul că nu voi mai alăpta, iar pentru mine asta a devenit în ultimii 12 ani atât de esențial, atât de natural…”, a dezvăluit mămica, pe Facebook.

Mezinul familiei de numai 3 anișori se numește Stanley. El are doi frați mai mari – Sebastian și Etienne, precum și o surioară – Naomie.

Despre cea de-a patra sarcină, Marianna mărturisește că a fost cea mai dificilă, poate și din cauza vârstei. ”Am deja 39 de ani. Am avut și complicații care m-au ținut la pat mai multe luni și o intervenție chirurgicală la 7 luni. Aș mai vrea eu o fată dar cred că ne vom opri aici”, a mai adăugat ea.

Marianna Petrenko își pune în practică abilitățile excelente de fotograf și în viața de familie, iar un making of al proiectul ei fotografic care a durat primele 12 luni din viața feciorului său Stanley poate fi vizualizat AICI.

Sursa: mamaplus.md