mamaplus

Andreea Bălan: ”Nu cred că este treaba nimănui cât alăptează fiecare mamă”

0
//
09.07.2019

Cântăreața din România este mama a două fetițe adorabile – Clara și Ella – și, atunci când are reprize între spectacole, mai face cât o postare pe blogul său.

mamaplus

Într-un articol în care se referă la procesul de alăptare, Andreea este destul de dură în afirmații cu unele mămici care îi țin viața sub lupă și mereu au ceva de comentat.

”Susțin alăptarea, fiecare cât vrea și cât poate, dar nu susțin răutatea și ideea că, dacă nu alăptezi deloc sau o faci puțin, ești o mamă proastă, rea, greșită și nu îți iubești copilul. Fiecare mamă face ce poate, cum poate, iar mamele care nu au job-uri și pot sta acasă 2 ani din diferite motive, să nu mai judece mamele care sunt active și revin repede la muncă renunțând astfel la alăptare. Mi se pare complet nepoliticos, ba chiar stupid și hai să fim mai tolerante și draguțe, dragi mamici”, spune artista.

Andreea Bălan este o mămică dedicată care adoră să petreacă timp în compania celor două fetițe ale ei și ale lui George Burcea, însă, uneori, având în vedere cariera ei artistică, aceasta mai are nevoie și de ajutor. Când e plecată în turnee, mama artistei este piesa de rezistență în casă, ea fiind cea care are grijă de nepoțele, când soțul Andreei este și el ocupat.

Surse: click.ro, andreeab.ro