În gama formulelor de lapte Similac a apărut un produs nou - Similac Gold, care conține o compoziție inovatoare, mult mai aproape de laptele matern. În comparație cu Similac Premium, formulă nouă conține un ingredient unic – oligozaharidă laptelui matern 2'-FL, care a fost identificată2 anterior doar în laptele matern. Până acum niciun producător nu a adăugat acest ingredient important în amestecuri lactate, Similac Gold fiind prima formulă de lapte cu oligozaharide din laptele matern.

mamaplus

Datorită oligozaharidei 2'-FL Similac Gold este asemenea laptelui matern cum n-a fost niciodată până acum vreun produs. Cercetările au confirmat că noul ingredient, oligozaharida 2'-FL, este încă un component a complexului Similac care contribuie substanțial la o digestie ușoară, fortificând imunitatea.

Compoziția unică a Similac Gold

Oligozaharida 2'-FL

este un ingredient unic descoperit în laptele matern, iar acum se găsește și în formula de lapte Similac Gold. 2'-FL stimulează creșterea bacteriilor benefice din intestin, unde sunt localizate 70% din celulele sistemului imunitar, consolidând și menținând protecția naturală a organismului. Este demonstrat clinic faptul că oligozaharida 2'-FL din laptele matern în compoziția Similac Gold aduce următoarele beneficii:

• contribuie, timp de o săptămână, la reducerea colicilor și plânsetului la copii ;

• ajută de 2 ori mai eficient la întărirea sistemului imunitar al bebelușului și ajută la reducerea infecțiilor;

• reduce diferențele dintre laptele matern și laptele formulă.

Bifidobacterium B.lactis

- Un probiotic eficient care ajută la dezvoltarea microflorei intestinale și menține sistemul digestiv sănătos al copilului.

Prebiotice FOS

- contribuie la consistența moale a scaunului și creșterea echilibrului microflorei intestinale.

Nucleotide

sunt materiale de constituire a ADN-ului tuturor celulelor din corp. În timp ce oligozaharide laptelui matern asigură imunitatea înnăscută, nucleotidele susțin imunitatea dobândită.

Lipsa uleiului de palmier

contribuie la reducerea constipației și îmbunătățirea absorbției calciului - spre deosebire de amestecurile care conțin acest ingredient.

Cum să treci un copil la formula de lapte Similac Gold

Pentru a trece de la laptele formulă obișnuit la Similac Gold trebuie să respectați regulile generale de tranziție de la un produs la altul:

 • Trecerea de la produsul obișnuit la Similac Gold ar trebui să se realizeze treptat, crescând volumul noului amestec în fiecare zi. Diluarea amestecului familiar și a noul lapte formulă trebuie să fie în diferite sticle.

• Similac Gold trebuie administrat copilului înainte de alimentația cu produsul obișnuit.

• Noua formulă de lapte trebuie să fie primul produs administrat bebelușului la una din primele mese ale dimineții și ultimul produs consumat seara.

• Trecerea de la o formulă de lapte la altul se realizează în 5-7 zile.

mamaplus