Nu este un secret că copiii mici obosesc mai repede decât adulții. Și nu există atât de multe modalități de a-și restabili puterile. În Australia, această problemă este rezolvată cu succes. Acolo, de mai mulți ani, există un spa pentru cei mici, clienții căruia nu au mai mult de 6 luni.

Baby Spa- moft sau necesitate?

În Baby Spa Perth, copiii sunt răsfățați cu o gamă completă de servicii spa, inclusiv masaje relaxante și hidroterapie.

Pentru a le permite copiilor să se deplaseze independent în piscină, aceștia sunt îmbrăcați cu dispozitive mici de înot, similare cu colacii de salvare. O astfel de unealtă plutitoare este numită "Bubby".

Baby Spa- moft sau necesitate?

Acest dispozitiv ajută copilul să se simtă confortabil și să se obișnuiască cu procedurile de apă. Copilul poate învăța chiar să înoate. Hidroterapia nu doar relaxează, dar este utilă și pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului. În plus, cu ajutorul dispozitivului de înot Bubby, copiii se mișcă în apă, ceea ce influențează pozitiv dezvoltarea sistemului musculo-scheletic. Această activitate favorizează capacitatea de învățare a copiilor să meargă și să înoate.

Baby Spa- moft sau necesitate?

Tot aici, la Baby Spa Perth, micuții beneficiază de masaj profesionist. Iar pe lângă bebeluși, se pot relaxa și părinții acestora.

Baby Spa- moft sau necesitate?

Sursa: ofigenno.com