Pentru a preveni orice afecțiune și a nu ajunge la pediatru, trebuie să ai grijă de sistemul imunitar al copilului tău. Pe lângă o alimentație diversificată, care să conțină multe vitamine, fibre și antioxidanți, ar fi bine să-i întărești imunitatea și cu un produs de încredere.

Cea mai bună soluție pentru întărirea sistemului imunitar la copii

IMUNICE 10 DAYS este o formulă unică în Republica Moldova cu Wellmune, ce contribuie la întărirea sistemului imunitar.

Recomandări:

  • Ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Indicat de la primele semne ale răcelii.

Mod de administrare:

  • oral – 1 plic pe zi sau conform recomandării consultantului de specialitate. Plicul se dizolvă în 100 ml lichid călduț.
  • Produsul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 1 an.
  • Durata de utilizare recomandată este de 3 luni consecutiv, cate 10 zile pe lună, sau conform recomandării consultantului de specialitate.

Cea mai bună soluție pentru întărirea sistemului imunitar la copii

Compoziție:

Ingredient

Cantitate

Wellmune

75 mg

Colostru (cu min 30% lgG)

150 mg

Vitamina C

80 mg

Lactoferină

25 mg

Zinc

3,5 mg

Vitamina D

10 mcg

Formă de prezentare:

  • Cutie cu 10 plicuri

Rolul componentelor din Imunice 10 days:

Wellmune:

Este un polizaharid purificat (1,3/1,6 beta-glucan) ce reprezintă o inovație în domeniul substanțelor cu rol în susținerea și creșterea capacității de răspuns asupra sistemului imunitar, fiind rezultatul multor ani de cercetare.

Colostru cu IgG (minim 30% IgG) – din sursă bovină

Colostrul reprezintă laptele din primele 48 de ore după naștere. Este bogat în anticorpi, aminoacizi esențiali, vitamine și minerale, precum și alți nutrienți în proporții și combinații unice.

Cea mai bună soluție pentru întărirea sistemului imunitar la copii

Lactoferina

Este o proteină care influențează proliferarea și diferențierea celulelor. Aceasta funcționează ca un modulator imunitar, având efect antimicrobian, antiviral, anticancerigen, antiinflamator, antioxidant

Vitamina C

Este renumită pentru efectul ei în susținerea imunității. Există mai multe mecanisme prin care aceasta acționează pentru a susține sistemul imunitar. Unul dintre mecanisme este acela prin care vitamina C stimulează producția de limfocite C, celule imunitare care luptă împotriva bacteriilor și virusurilor.
Ajută la menținerea florei intestinale echilibrate.

Vitamină D3 microcapsulată

Printre numeroasele roluri pe care le are vitamina D3 în organism, această vitamină are un rol important în susținerea și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar, cât și în reducerea inflamației.

Cea mai bună soluție pentru întărirea sistemului imunitar la copii