XBody este o tehnologie modernă, dar care s-a impus deja în lumea sportului și a fitness-ului. Aceasta contribuie la îmbunătățirea antrenamentelor, folosind tendințe absolut noi în domeniul sportului. Efectul este obținut din contul electromiostimulării. Antrenamentele se desfășoară în costume speciale, care asigură o trimitere maxim eficientă a impulsurilor către mușchi.

XBody – antrenamente de ultimă generație!

Avantaje:

  • Avantajul principal al XBody este economia de timp. Antrenamentul durează doar 20 de minute, dar este asimilat cu 1,5-2 ore petrecute într-o sală de sport obișnuită.
  • Nu dăunează deloc articulațiilor și coloanei vertebrale.
  • Nu este nevoie de genți și rucsacuri de sport. Costumele de bumbac, prosoapele și toate produsele de igienă necesare sunt disponibile în sală.
  • Într-un singur antrenament lucrați toate grupele principale de mușchi CONCOMITENT. Sunt antrenați și mușchii profunzi, pe care este mai greu să îi lucrați în timpul unui antrenament obișnuit.
  • Lucrați unu la unu cu un antrenor personal, nu există priviri indiscrete, nu trebuie să așteptați să se elibereze aparatul dorit, iar timpul dumneavoastră lucrează doar pentru dumneavoastră.

XBody este garanția bunei dispoziții și a unui impuls nu doar electric, ci și de energie pentru întreaga zi!

www.xbodymd.com

www.facebook.com/XBodyMoldovaOfficial