mamaplus

Ce exerciții face zilnic Kate Middleton pentru a avea o siluetă de invidiat

-
//
12.08.2019

Kate Middleton este unul dintre cei mai îndrăgiți și frumoși membri ai familiei regale. Multe femei o indiviază pentru eleganța și simplitatea ei. Ducesa de Cambridge, mamă a trei copii, face eforturi mari pentru a arăta bine. Mănâncă sănătos, are un stil de viață activ și a dezvăluit ce exerciții face pentru a avea abdomenul plat și tonifiat.

mamaplus

Kate a fost întotdeauna o împătimită a sportului și o jucătoare înfocată de tenis, iar acum este patroana mai multor organizații sportive de caritate. Pentru a fi mereu în formă, Kate nu are însă un antrenor personal. Ea lucrează zilnic acasă, făcând exerciții cardio și ridicând greutăți. Pentru cardio îi place să alerge pe afară, dar un singur exercițiu o ajută să își mențină abdomenul tonifiat. Ducesa face în fiecare zi un exercițiu numit „plank” (scândură), care seamănă cu flotările, doar că antebrațele și nu mâinile sunt ținute pe podea.

„Există trei elemente, scândura de bază, scândura skydive și scândura pe o parte, toate fiind poziții pe care Kate le poate ține timp de 45 de secunde sau mai mult și le repetă de cel puțin 10 ori, a dezvăluit o sursă din apropierea ei

Un rol important îl are și alimentația. Potrivit Womans World, Kate Middleton consumă fructe de pădure și terci la micul dejun și preferă doar mâncărurile gătite.

Sursa