Adele este într-o formă excelentă și pare mai fericită că niciodată. Cântăreața a adoptat un stil de viață sănătos și un antrenament inspirat de pilates.

mamaplus

Adele a postat pe contul său Instagram o fotografie în care apare alături de membrele trupei Spice Girls, în timpul concertului susținut de acestea la Wembley Stadium din Londra. Cântăreața și-a șocat fanii, dar într-un mod pozitiv. Vedeta arată mai bine că niciodată! Iar secretul noii sale forme fizice pare să fie antrenamentul de pilates reformer. Exercițiile le face sub îndrumarea prietenei sale Ayda Field, soția lui Robbie Williams. 

Ce este antrenamentul pilates reformer urmat de Adele?
Acest tip de antrenament, care devine tot mai popular, este o versiune îmbunătățită a exercițiilor pilates clasice. Printre beneficiile sale se numără îmbunătățirea posturii, creșterea rezistenței musculare și tonifierea corpului. Exercițiile sunt efectuate pe o saltea specială cu cadru și arcuri care permit efectuarea unui număr mai mare de exerciții decât salteaua clasică. În acest fel sunt lucrați mușchii spatelui, abdomenului, picioarelor sau feselor.

Dacă îți place aspectul „zen” al antrenamentelor yoga, dar vrei să simți cum arzi grăsimea, acest tip de antrenament este perfect pentru tine.

Adele pare că a trecut cu fruntea sus peste divorțul recent de soțul său, antreprenorul Simon Konecki. Cei doi s-au căsătorit în 2016, după cinci ani de relație, și au împreună un fiu în vârstă de șase ani. În luna aprilie a acestui an au anunțat că s-au despărțit. Într-o declarație comună, Adele și Simon au spus că se dedică împreună creșterii armonioase a fiului lor.

Sursa