Oriunde ne aflăm în afara casei, nu mai avem condițiile necesare pentru o igienă corespunzătoare, fie că vorbim despre plimbări, călătorii, locuri de muncă sau shopping. Menținerea mâinilor curate este însă o necesitate de care depinde în mod direct sănătatea noastră, cu atât mai mult când vorbim despre copii.

mamaplus

Nu toți pot folosi dezinfectantele obișnuite, întrucât acestea conțin diferite soluții toxice. Ele luptă cu unii microbi, dar aduc mai multe daune organismului nostru, în primul rând pielii mâinilor. Din acest motiv cercetătorii francezi de la Aphex Bioclean au creat un dezinfectant unic prin formula sa, care acționează imediat și elimină până la 100% din agenții patogeni prezenți pe piele.

Spuma Dermaphex este primul dezinfectant ce poate fi utilizat de către toți membrii familiei, întrucât nu conține alcool, parfum și parabeni. Acesta este bazat pe 3 ingrediente: apă ionizată, clorură de benzalconiu și carbamidă, toate combinate în baza unei tehnologii inovatoare, numită Hyper Ioniq Quotient.

mamaplus

În urma cercetărilor, s-a constatat că spuma Dermaphex, inclusiv în versiunea destinată copiilor, Dermaphex Baby, previne în proporție de 99,9% bacteria pneumoniei, influența gripei A (H1N1), bacteriofagul PRD-1, E. coli, salmonella, stafilococulauriu, rinovirusul sau rotavirusul. Dezinfectantul penetrează membrana celulară a microorganismelor de pe mâini, îi inactivează și le oprește reproducerea.

Testările dermatologice au demonstrat că Dermaphex este destinat tuturor tipurilor de piele, chiar și foarte sensibile, datorită compoziției sale ce exclude alcoolul, parfumul și parabenii. Astfel, spuma franceză nu provoacă alergie, uscăciune sau iritație, ci dezinfectează eficient și lasă pielea mâinilor catifelată.

Mai mult decât atat, pompa cu care este dotat Dermaphex îl face ușor de utilizat și extrem de econom, eliberând doar doza necesară pentru folosire. Textura sa spumoasă ajută la acoperirea unei zone cutanate cât mai extinse.

Formula utilizată în crearea spumei Dermaphex și Dermaphex Baby respectă standardele europene pentru biocide (EnN 1040, En 14476+A1), motiv pentru care aceste produse pot fi folosite de către întreaga familie, oriunde s-ar afla.

Dermaphex și Dermaphex Baby pot fi cumpărate pe site-ul www.farmacie.md.