Acum 14 ani, artista a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul. Astfel, pentru o vreme, la doar 36 de ani, Kylie a fost obligată să se retragă din activitate.


mamaplus

Anul acesta, însă, la sfârșitul lunii iunie, Kylie Minogue a concertat cu succes pe scena Festivalului din Glastonbury. Timp de 75 de minute, artista nu a încetat să le zâmbească fanilor ei.

Odată sfârșită reprezentația, Kylie a susținut un discurs. Printre lacrimi, artista a vorbit despre lupta ei cu cancerul la sân. Mesajul meu pentru voi toți este să consultați mai mulți medici. Doar pentru că poartă un halat alb și țin în mână diverse ustensile, nu înseamnă că au și dreptate”, a mărturisit vedeta.

Inițial, artista a fost asigurată că este 100% sănătoasă.
Cu toate aceste, trei ani mai târziu, Kylie a dezvăluit că nu fusese corect diagnosticată: „Dacă aveți îndoieli, mergeți din nou la control. Am un respect enorm pentru profesia de medic și pentru toți cei care m-au ajutat să îmi revin. Sunt pe mâini bune acum.

Kylie și-a finalizat tratamentul în Franța. În 2008, Christine Albanel, ministrul culturii de atunci, mărturisea: „Doctorii au mers atât de departe încât să spună că există un efect Kylie asupra femeilor, încurajate acum să meargă periodic la control.”

Sursa