mamaplus

Cel mai performant test din lume pentru depistarea alergiei A L E X la ALFA DIAGNOSTICA

0
//
22.02.2019

Laboratorul medical Alfa Diagnostica, a implementat cu succes cel mai performant test alergologic ALEX allergy explorer – primul test de laborator din lume bazat pe tehnologia cu nano-particule (multiplex nano-bead technology), elaborat de către specialiștii companiei Macro Array Diagnostics (Viena, Аustria). Macro Array Diagnostics a dezvoltat o metodă de diagnostic multi-parametru de alergie, care acoperă aproape toți alergenii relevanți la nivel global într-un singur test de laborator. Testul permite măsurarea simultană a IgE total și un profil extins de anticorpi specifici față de 282 alergeni!

 

mamaplus

KNOW HOW

ALEX primul test alergologic multiplex, care permite măsurarea simultană a IgE total și a anticorpi specifice IgE față de o serie de extracte alergene și alergeni moleculari. Bazat pe nanotehnologia modernă, acest test cuprinde 282 alergeni (160 de extracte de alergeni si peste 122 de alergeni moleculari). Indiferent de vârstă (chiar și la bebeluși), o cantitate foarte redusă de sânge este suficientă pentru un screening complet al alergiilor.

Testul combină în sine nivele doi și trei de diagnostic alergologic și permite de a aprecia integral sensibilizarea organismului pacientului și de a stabili o conduită terapeutică.

Detaliile despre testul ALEX pe site-ul nostru specializat www.alergie.md

 

Alfa Diagnostica – companie de diagnostic, care include un laborator medical modern și o rețea de centre de prelevare a analizelor. Este parte componentă a unui holding, care include și Alfa Biobank – bancă de țesuturi și celule umane și Oncogene – serviciu oncologic de profilare genomică completă și personalizarea strategiilor terapeutice

Adresa: Laborator central - mun. Chișinău, str. N.Testemițanu, 21
Telefon: (+373 22) 82 44 44, 078 55 44 44
E-mail: info@alfalab.md
Facebook
SIte