Paltonul este ținuta indispensabilă din garderoba noastră în sezonul toamnă-iarnă. Fiecare persoană trebuie să aibă în garderobă cel puțin 2 paltoane: unul clasic, pentru birou și unul casual, pentru ieșirile în oraș.

mamaplus.md

În anul 2019, rămân în tendințe paltoanele oversize, cele asimetrice, clasice, din blană, dar și cele feminine, care accentuează silueta.

Brandul autohton Vistline a creat o colecție spectaculoasă de paltoane pentru sezonul toamnă-iarnă 2019, care pot concura cu cele prezentate pe podiumurile internaționale. Designerul a ținut cont de tendințe, iar rezultatul este peste așteptările fashionistelor.

Creatorul brandului Vistline a pus un accent deosebit pe paltoanele și bomberele din blană artifială, care sunt la fel de călduroase și comode ca și cele din blană naturală, dar mult mai accesibile. Cu siguranță, într-o astfel de piesă vestimentară vei atrage toate privirile pe stradă.

De asemenea, brandul Vistline a creat și paltoane cu gulere detașabile din blană, un trend alert în lumea modei internaționale. Pe lângă faptul că arată inedit, paltoanele cu astfel de gulere sunt și foarte versatile. Când vrei să-ți schimbi puțin look-ul, înlocuiești blana cu un alt accesoriu.

Noua colecție Vistline este realizată numai din țesături de înaltă calitate - lână, blană de lamă, cașmir. La Vistline, poți găsi atât modele de paltoane clasice, cât și stil casual.

mamaplus.md
mamaplus.md

Facebook

Instagram

Adresele magazinelor:

 str. Calea Ieșilor, 8, CC ZORILE,et 2

 str. Ștefan Cel Mare, 8, CC UNIC, et 3 

 str. A.Russo, 1, CC Soiuz, et 2

Sursa: Mamaplus.MD

Sursa foto: Natalia Mitereva