În zilele răcoroase de toamnă s-ar putea să îți doreşti să abordezi un stil cât mai comod, în care să te simți bine şi să te ferești de aerul rece de afară. Una dintre soluțiile cele mai des întâlnite în rândul femeilor, este cea alcătuită din blugi şi pulover, un outfit care s-a purtat o perioadă lungă de timp, însă acum nu mai e la modă.

În acest sezon au intervenit câteva schimbări în ceea ce priveşte stilul vestimentar. Spre exemplu, alăturarea jeanşilor cu puloverul pufos nu mai e o variantă atât de modernă. Nu ai de ce să regreți, pentru că există alte ținute care te vor face să uiţi de combinația preferată în trecut. Descoperă mai jos cu ce să o înlocuiești, ca să ieși în evidență

Mizează pe... roșu!

mamaplus

Dacă există o nuanţă care face furori în această perioadă este, fără doar şi poate, roşu. Culoarea pasională poate fi purtată cu îndrăzneală, mai ales că deja e vedetă pe podiumurile internaţionale şi energizează orice outfit. Ai curajul să ieşi din mulţime şi să te îmbraci din cap până în picioare în cea mai frumoasă culoare a toamnei? Aşadar ținuta ideală poate fi constituită dintr-o pereche de pantaloni largi, o maletă şi o jachetă de catifea. Nu ai cum să dai greş!

Ieși în evidență cu un look nonconformist

mamaplus

Dacă îţi lipseşte combinaţia dintre blogii confortabili şi puloverul preferat la care apelai de fiecare dată, iată o variantă de a le înlocui. Nu trebuie decât să optezi pentru o fustă în loc de jeanşi, iar puloverul oversized să ia locul celui obişnuit. Vei arăta mult mai bine şi nu vei mai dori să te întorci la vechile obiceiuri.

Costumul este mereu ”colacul tău de salvare”

mamaplus

Trebuie să mergi la un eveniment sau vrei să arăţi impecabil la birou şi nu ştii ce să porţi? Îţi recomandăm costumul gri de inspiraţie masculină. Pentru a nu obţine un look sumbru și morocănos, poţi să îţi accesorizezi ţinuta cu o gentuţă colorată, dar discretă. Un beneficiu al purtării costumului este, pe lângă eleganţă, faptul că îţi scoate în evidenţă silueta. Orice femeie care vrea să fie la modă în acest sezon ar trebui să aibă în garderobă această combinaţie vestimentară. 

Sursa