E timpul să aflați noile tendințe, inovațiile sezonului. Așa ca atunci când veți merge să vă cumpărați un palton să știți deja ce vreți, astfel ca haina să bucure mai mult timp, rămânând stilată și actuală.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Accentele de bază

Așadar, stofele. Pe primul loc acum se află țesătura de tweed. Este un lider cert! Aceasta poate avea textură diferită. Pe primul loc se află cele cu structură spic, apoi cel cu suprafețele aspre, de tip flanea. Materialele netede, incontestabil, cedează popularității celor de mai sus.   

Mai departe, paleta de culori. Este una  limitată. Prevalează griul și nuanțele acestuia, precum și culoarea neagră. Celelalte culori cedează pozițiile și se întâlnesc mai rar.

Printre modele deține întâietate croiul drept, care nu accentuează silueta. Paltoanele deseori sunt foarte largi, în stilul oversize.  Uneori se întâlnesc modelele  semiajustate, de tip redingotă.  Acest model evidențiază sânii, având partea de jos cloșată.  

Tweed

Paltonul drept de tip masculin cu guler răsfrânt  și cu revere. O stofă cu efect este o variantă ideală pentru acest model. Mai mult decât atât, un astfel de croi este comod, permite purtarea  sacoului, puloverului.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

De asemenea, modelul va arăta bine în gama alb-negru. În prezent nu mai este la modă asortarea articolelor vestimentare, de exemplu: sub un palton elegant poți îmbrăca blugi, bluză sport. Aceasta nu denotă neglijență, ci reprezintă un trend. De aceea acest lucru  nu poate fi tratat ca  o lipsă de gust, dar ca o combinare liberă a articolelor vestimentare, caracteristică timpurilor noastre. 

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Carourile

Pe lângă tweed, mai este actuală și stofa în carouri, aceasta este în top. Desigur că moda se referă și la paltoane.  

Modelul fără guler de mai jos e recomandabil să fie purtat  cu un fular din gama aceeași gamă cromatică, înfășurat în jurul în gâtului.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Paltonul raglan de tip drept cu nasturi din stofă englezească în carouri. Acest accesoriu îi oferă modelului individualitate și farmec.

Paltonul lung din stofă scămoasă în carouri mici. Gulerul negru și reverele accentuează silueta, făcând-o și mai sobră.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Încă un model în carouri. Actualmente nu prea există stofă netedă, aproape toate materialele au aspect aspru, scămos sau flaușat. Acesta le fac să pară călduroase și comode.

Un detaliu actual: franjuri la poale și mânece. 

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Dungile

Alături de carouri, la modă este și stofa reiată. Acestea sunt de tip masculin, caracteristice genului puternic. Și-au câștigat popularitatea.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Monocromatice

Desigur, modelele monocromatice nu au dispărut. Există modele foarte reușite, de exemplu paltonul gri cu cordon din imagine.

Modelul în două rânduri cu guler mare și revere, fără nasturi.

Ce modele de paltoane se poartă în  2017

Modelul clasic: demipaltonul de culoare bej, ajustat, cu guler drept. Acesta este mereu actual și arată bine. 

Paltonul-trenci de culoarea sfeclei pentru amatoarele stilului sport. Aceste modele te fac să pari mai suplă și oferă un aspect tineresc. 

Sursa