Dacă trebuie să-i împrospătezi garderoba copilului tău, dar nu știi ce piese vestimentare să alegi pentru sezonul primăvară-vară 2019, îți propunem să ții cont de recomandările designerilor autohtoni, care și-au prezentat colecțiile la Moldova Fashion Days SS'19.

mamaplus

Lia Fia

Lia Fia a creat o poveste pe podiumul Moldova Fashion Days, iar spectatorii le-au aplaudat pe micile modele minute în șir. Acestea au ieșit în pas de dans și așa au continuat pe tot parcursul defileului. Oxana Lungu a creat o colecție de bluzițe, pantaloni scurți, fustițe și rochițe vaporoase, uniton, în dungi sau cu imprimeuri florale, care au adus primăvara în sufletele tuturor spectatorilor. Micile modele au avut ținutele accesorizate fie cu bentițe pentru păr, fie cu pălării din paie.

Vivi Art Boutique

De câteva sezoane, ținutele mamă-fiică sunt la mare căutare. Ei bine, nu va mai fi nevoie să-ți croiești o haină identică cu cea a fetiței tale, deoarece în noua colecție a Evelinei Zara găsești o varietate imensă de rochii și bluze potrivite atât pentru tine, cât și pentru odrasla ta.

Crème Brulee

Micile modele de la Crème Brulee au urcat pe podium în ținute jucăușe, cu spice de grâu în mână. Pentru fetițe, designerul a creat rochițe, fustițe și bluzițe delicate, potrivite pentru sezonul estival, iar pentru băieței, cămăși stilate, pantaloni scurți și sacouri.

Zorile

Ca în fiecare an, brandul autohton i-a cucerit pe părinți, dar și pe cei mici, cu o colecție de încălțăminte comodă și stilată pentru copii. Micile modele au defilat țanțoș  în sandalele și pantofii de la Zorile! Culorile predominate ale colecției au fost bej, negru și roșu.

Mini Lady

Dacă ai un eveniment de seară și-ți dorești ca fiica ta să arate irezistibil, poți alege din colecția de rochii lungi, strălucitoare de la Mini Lady. În una dintre aceste ținute, fiica ta se va simți o mică prințesă!

Mi-e Dor

Mi-e Dor a venit cu o colecție de rochițe gingașe, în nuanțe pastelate, din stofe naturale și de cea mai înaltă calitate.

Primul Sens

Acest brand autohton a venit cu o colecție de tricouri din stofe organice, prezentată de cei mai mici fashioniști. Modelele au defilat cu buchețele din fructe în mână, pentru a-i îndemna pe spectatori să ducă un mod sănătos de viață.