Dacă-ți dorești să fii irezistibilă de Crăciun, îți propunem să te inspiri de la fashion bloggerițele de la noi, care sunt adevărate experte în ale stilului. 

20 de rochii pentru Crăciun recomandate de Cristina Gheiceanu

Recent, Cristina Gheiceanu a postat mai multe modele de rochii senzaționale, selectate de pe diferite magazine online, care livrează și în Moldova. Noi ne-am îndrăgostit de ținutele recomandate de frumoasa bloggeriță, așa că am decis să ți le prezentăm și ție!

“…Dacă tot am avut timp suficient în avion, am realizat cât de puțin timp a rămas până la Revelion și îmi dau seama că multe dintre voi sunteți în căutarea rochiei perfecte pentru seara dintre ani. Așa că, astăzi am răsfoit cu atenție site-urile, care au livrare în Moldova și am selectat cele mai frumoase rochii. Cu siguranță, este câte una pentru fiecare gust, plus că aveți și suficient timp, pentru a fi livrate. Mi-au plăcut atât de multe rochii, dar o să mă decid eu asupra uneia. Scumpele mele, vă îmbrățișez și sper să străluciți în seara de Revelion”, a scris Cristina Gheiceanu pe blogul ei.

20 de rochii pentru Crăciun recomandate de Cristina Gheiceanu