Inna este o artistă cu statut internațional, iar pe lângă faptul că are o voce pe care o recunoști cu ușurință, mai are și o formă fizică de invidiat. Află în continuare ce face artista pentru a arăta impecabil.

mamaplus

În cadrul unui interviu, Inna a dezvăluit câteva secrete din rutina sa zilnică de frumusețe, astfel încât femeile s-ar putea inspira de la ea. Artista nu apelează însă la foarte multe artificii, fiind o adeptă a stilului natural.

"Folosesc de fiecare dată demachiant pentru a-mi curăța foarte bine tenul, mai ales pentru că mă machiez des pentru ședințe foto, concerte, filmări. În timpul liber încerc să nu apelez la farduri și îmi las pielea facială să respire. Pe lângă demachiant, folosesc loțiune micelară și cremă nutritivă. Pentru corp, favoritul meu este untul, sunt dependentă de el, îl am mereu cu mine oriunde merg. Este ideal pentru a-mi hidrata pielea.

Mă mențin în formă… fără să fac constant sport la sală, dar merg cu bicicleta de fiecare dată când am timp liber, mă dau cu skateboard-ul, mă plimb cu rolele, dansez mult la repetiţii şi, bineînţeles, pentru spectacole",
 a spus Inna acum ceva timp.

Sursa