În sezonul rece, podoaba capilară nu arată nici pe departe așa cum ne-am dori. Firele de păr sunt lipsite de vitalitate, deteriorate, se electrizează și nu se aranjează. Dacă ești și tu posesoarea unui păr uscat și degradat, înseamnă că are nevoie de hidratare.

Soluția pentru părul uscat și degradat!

În farmaciile de la noi, poți găsi două produse bio, care îți vor fortifica părul din interior. Alkmene îți prezintă gama cu extract organic de calendulă, pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat.

Alkmene Șampon reparator Bio Calendula 250ml

Conferă părului o îngrijire intensă și bogată cu șamponul reparator cu extract organic de gălbenele. Formula cu extract Bio-Calendula regenerează părul fragil și stresat și îi păstrează frumusețea și vitalitatea. Substanţele de îngrijire, pe bază vegetală, curăță extrem de delicat scalpul şi părul.

Pentru un păr mătăsos, folosește după spălare Alkmene Balsam reparator pentru păr Bio Calendula.

Soluția pentru părul uscat și degradat!

Alkmene Balsam reparator pentru păr Bio Calendula 250ml

Conferă părului uscat și tern o îngrijire intensă cu Alkmene Balsam reparator Bio Calendula. Extractul din flori de gălbenele are proprietăți revitalizante și oferă strălucire părului. Balsamul ajută la descurcarea firelor de păr. Părul rămâne moale, mătăsos și ușor de pieptănat.

Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan!

Soluția pentru părul uscat și degradat!

Încercați produsele Alkmene pentru îngrijirea corpului (gelurile de duș, loțiunea pentru corp, crema pentru mâini) sau produsele pentru îngrijirea părului (șamponul, balsamul, loțiunea tonică).

Soluția pentru părul uscat și degradat!

Toate produsele Alkmene, produse în Germania, le poți găsi în farmaciile “Farmacia Familiei”!