Dacă majoritatea fetelor ajung prin saloanele de înfrumusețare după 20 de ani, fiicele celebrităților apelează la tratamente faciale mult mai devreme.

mamaplus.md

Harper Beckham, fiica în vârstă de șapte ani a Victoriei Beckham, și-a petrecut weekendul alături de mama sa în clinica uneia dintre cele mai apreciate experte în frumusețe din Europa. 

Victoria a postat un video scurt pe contul său Instagram în care Harper apare întinsă pe masa de tratament, cu părul acoperit cu o cască de protecție. Cosmeticiana Barbara Strum poate fi observată în timp ce îi șterge cu grijă fața lui Harper, ce pare complet relaxată. "Tratament facial Baby cu @drbarbarasturm", a scris Victoria pe filmulețul postat. 

"Trebuie să folosim produse curate pentru copiii noștri!", a adăugat Victoria, dar fără să specifice ce fel de produse au fost folosite pentru tratamentul lui Harper.

Linia de cosmetice a medicului Barbara Strum, care îi poartă numele, este una dintre favoritele celebrităților, printre care Gwyneth Paltrow și Kim Kardashian.

În afara produselor sale, Dr. Strum este cunoscută mai mult pentru terapia pe care o realizează la clinica sa din Dusseldorf. Este numită "terapia endogenă cu sânge" și presupune "injectarea în piele a unor fillere precum acid hialuronic, care au fost îmbogățite cu agenți regeneratori și antiinflamatori produși de corp". Cu alte cuvinte, este folosit sângele pacientului. Nu există indicii că Harper ar fi fost supusă la un astfel de tratament care să includă sânge sau injecții.

mamaplus.md