Știați că, spre deosebire de bărbați, femeile sunt de patru ori mai predispuse afecțiunilor localizate la nivelul picioarelor? Principala cauză care duce la apariția acestora este încălțămintea aleasă greșit.

Cum să vă hidratați picioarele pe timp de vară

Îngrijirea picioarelor este cel puțin la fel de importantă ca și igiena dinților. Acordați-le, așadar, la fel de multă atenție și timp. Iar datorită remediilor naturiste de îngrijire, veți putea ține la distanță problemele picioarelor!

Picioarele au nevoie de îngrijire pe tot parcursul anului, dar pentru că vara este sezonul sandalelor, acestea trebuie să arate impecabil.

Vara, picioarele sunt expuse la soare și mizerie, motiv pentru care va trebui să le acordați mai multă atenție. Masați-le în fiecare zi, dimineața sau seara, cu puțină cremă, pentru a evita uscarea pielii și crăparea calcâielor. Chiar dacă nu aveți picioarele perfecte, vă va plăcea să observați că sunt hidratate.

Pentru o hidratare profundă, vă recomandăm Numismed Balsam pentru picioare cu Uree 10%.

Cum să vă hidratați picioarele pe timp de vară

Balsamul pentru picioare cu uree 10% oferă o îngrijire specială pentru pielea picioarelor extrem de uscată, aspră, tocită și cu bătături. Împreună cu proprietăţile deosebite de hidratare, eficienţa ridicată a Ureei protejează pielea împotriva reapariţiei îngroşării şi a neplăcerilor cauzate de bătături. Pantenolul acționează eficient la vindecarea fisurilor. Untul de Shea stimulează regenerarea celulară, hrănește pielea uscată în profunzime. Clorura de argint stopează dezvoltarea bacteriilor pe piele, previne inflamațiile. Folosit cu regularitate, balsamul va face ca picioarele dvs. să-şi regăsească supleţea şi catifelarea pierdută.

Cum să vă hidratați picioarele pe timp de vară

Doar în filialele Farmaciei Familiei puteți beneficia de 20% reducere la Numismed Balsam pentru picioare cu Uree 10 %!