mamaplus

Alina Eremia folosește un truc de frumusețe, pe care l-a învățat de la bunica ei

0
//
05.12.2019

Alina Eremia este o artistă desăvârșită, apreciată atât în România, cât și în afara ei. La diferite evenimente, frumoasa cântăreață are apariții spectaculoase și se poate mândri cu o siluetă de invidiat, dar și cu un ten impecabil.

Alina are niște trucuri de frumusețe, pe care le-a dezvăluit recent într-un interviu. Vedeta, în vârstă de 25 de ani, ține cont de sfaturile prețioase primite de la bunica ei.

„Bunica m-a sfătuit tot timpul să nu mă machiez, să rămân cât mai naturală, sfat pe care încerc să-l urmez atât cât se poate, pentru că uite, la eveniment acum a trebuit să-mi pun un makeup drăguț și să completeze ținuta, dar cumva în timpul liber prefer să stau cât mai mult cu tenul liber, să fie curat, să mă demachiez corect, să-l hidratez și să beau apă. Hidratarea din interior e la fel de importantă. Părerea mea e că, cu cât ești mai relaxat sau te simți mai bine în pielea ta, cumva oamenii trec cu vederea peste micile detalii, care nu sunt în regulă. Deși toți suntem imperfecți, nimeni nu-i perfect. Toți avem lucruri care, probabil, pentru noi sunt niște dezavantaje, în ochii celorlalți suntem foarte frumoși așa cum suntem. Cred că cel mai important truc este să înveți să te iubești pe tine”, spune cântăreața.