mamaplus

Max Fitness

Este un club de nivel european, cunoscut ca unul dintre cele mai bune din Chișinău. Clienții Max Fitness apreciază profesionalismul echipei, diversitatea și calitatea serviciilor oferite, precum și abordarea individuală față de fiecare  persoană care a trecut pragul clubului. Pentru echipa Max Fitness, modul sănătos de viață nu presupune doar cuvinte, ci un stil de viață și noi știm cum să vă schimbați stilul de viață!

SALĂ DE FORȚĂ

Oaspeții clubului au la dispoziție o sală de forță spațioasă și luminoasă, cu o suprafață de peste 450 mp. Sala este înzestrată cu echipamente profesionale de la firma technogym și este împărțită în mai multe zone funcționale: o zonă cardio, o zonă pentru antrenamentele de forță, o zonă cu greutăți libere.

mamaplus

SĂLI PENTRU PROGRAME DE GRUP

La MaxFitness există săli pentru programe de grup, unde se desfășoară o varietate de antrenamente aerobice, de forță și de dans. Amatorii de antrenamente măsurate, pentru restabilirea armoniei interioare, pot veni la programele Body & Mind (Corp și Minte).

mamaplus

CABINET DE MASAJ

Pentru îngrijirea deplină a sănătății și a frumuseții, la MaxFitness este și un cabinet de masaj. Specialiștii experimentați din salonul de masaj al fitness-centrului Max Fitness vă invită la un masaj relaxant, terapeutic, anticelulitic și cu aparate.

mamaplus

SOLAR, SAUNĂ ȘI FITNESS-BAR

De asemenea, la îndemâna clienților este un solar, o saună și un fitness-bar, unde puteți bea un suc proaspăt stors, un cocktail proteic și chiar puteți lua micul dejun dacă nu ați reușit să mâncați acasă. Max Fitness este lucrul pentru rezultate, este atingerea obiectivelor, este o oportunitate de a petrece timpul util și cu plăcere!

mamaplus

Adresa: 
Bd.Moscova 11/5
Сhișinău, Moldova

Email:
sales@maxfitness.md

Telefoane:
 060 400 700 (secția de vânzări)
 022 442 700 (recepție)

Orar de lucru:
Ln / Vn:          7:00 - 23:00
Sb:                 9:00 - 22:00
Dm:                9:00 - 22:00

www.maxfitness.md

Facebook

mamaplus