mamaplus.md

Irina Harea-Mardari: „Erai doar o liniuță roșie pe un test de sarcină când am înțeles că vei fi o minune”

0
//
29.01.2019

„Draga mea, nu știu unde voi fi atunci când vei citi aceste rânduri, și nici nu sunt sigură că le vei acorda prea multă importanță. Totuși, m-am gândit că ar fi păcat să nu las scrise undeva „ale mele cinci copeici”. Cel mai probabil când vei găsi acest text, vei face o față plictisită și vei da alehamite din mâna stângă. Chiar și așa, te rog să ai răbdare și să parcurgi (măcar pe diagonală) mica mea incursiune în marele tău zbor”, scrie Irina Harea-Mardari pe blog, într-o scrisoare adresată fiicei sale, Mia.

mamaplus.md

„Erai doar o liniuță roșie pe un test de sarcină când am înțeles că vei fi o minune. Nu m-ai dezamăgit nici atunci când ai venit pe lume, nici atunci când ai început să faci primele pozne și nu o să mă dezamăgești niciodată. Ești grozavă și o să depun tot efortul ca întreg Universul să știe și să fie de acord cu acest lucru.

Te rog să ai grijă de sufletul tău. Să nu lași oamenii nepotriviți să-ți intre în el cu bocancii murdari, și să nu permiți nimănui să-ți taie aripile. Aerisește camerele inimii tale după fiecare nereușită și decorează-ți mintea cu lumină.

Fii blândă. Ascultă-i pe toți, dar fă așa cum simți, așa cum crezi. Se vor găsi mulți dintre cei care vor vrea să-ți fie părtași ai succesului, dar aproape nimeni nu va fi lângă tine atunci când vei pierde.”

mamaplus.md

„Nu judeca după aparențe. Uneori un zâmbet larg este doar un paravan pentru o inimă întunecată.

Sărăcia și bogăția sunt trecătoare. Anii vor zbura ca gândul, iar ceea ce va conta cu adevărat nu va putea fi pus în portmonee.

Dragostea cere răbdare. Nu te întrista dacă ți se pare că aștepți prea mult și nici nu deznădăjdui. Cei care știu să aștepte primesc întotdeauna ce-i mai bun. Tatăl tău e o dovadă vie în acest sens.

Fii deșteaptă. Învață, studiază, caută. Nu te opri nicicând din a descoperi, și nu înceta să-ți pui întrebări. Acolo unde apar întrebări, vor fi și răspunsuri.

Ai încredere în tine. Crede în forțele proprii și încearcă să nimicești complexele pe măsură ce simți că au apărut. Nu tărăgăna cu acest lucru. Odată adunate îți va fi greu să scapi de ele și nu vei ști de unde să începi.

Ai grijă de sănătate, de păr, de față și de corp.  Atâta timp cât vei fi sănătoasă, îngrijită și  frumoasă – vei avea totul.

Călătorește. Lumea e plină de locuri minunate pentru care o viață poate fi prea puțină ca să reușești să le vezi. Investește în impresii, senzații și vise. Oriunde mergi, mănâncă bucate tradiționale și gustă băuturile locale. Așa nu vei uita niciodată pe unde ai călcat.”, scrie jurnalista în articolul său.

Citește continuarea pe viselapachet.com