mamaplus

Andreea Ibacka oferă sfaturi despre alegerea pătuțului de bebeluș

0
//
07.02.2019

„Pe perioada celor 9 luni de sarcină am tot primit sfaturi legate de viața cu bebe. De la mămici cu experiență, dar și de la entuziaști documentați sau creativi… au curs sfaturi cât cuprinde. Am auzit, deci, că în primul lor an de viață, bebelușii nu petrec mult timp la ei în cameră. Și, totuși, am decis să amenajez camera lui Namiko la nivelul nevoilor de acum: pătuț, comodă pentru înfășat, dulapior pentru hăinuțe, fotoliu pentru alăptare și o masă mare pe care să așez biberoanele, pompa electrică, încălzitorul (de biberoane), sterilizatorul, umidificatorul, nebulizatorul si alte minuni cu terminația „orul”. Trăiască tehnologia! Iar primul pas a fost alegerea pătuțului.”, scrie Andreea Ibacka pe blogul său.

„Am vrut, în primul rând, un pătuț pe care să-l folosească pe termen lung. Și am fost bucuroasă să descopăr variantele de pătuț evolutiv de tipul „2 în 1” sau chiar „3 în 1”.

Acele modele la care salteaua poate fi poziționată la înălțimi diferite (potrivite etapelor de creștere ale copilului), iar lateralele sunt detașabile.

Acum, dacă tot am agreat că ne dorim un pătuț pe care să-l folosim câțiva ani buni, am căutat unul solid, de preferință din lemn masiv.

Și fiindcă după perioada wenghe a dat peste noi perioada albă, am adăugat în brief și culoarea pătuțului. Must have ALB, să fie ușor de mixat cu accentele colorate pe care le-am gândit pentru decorarea unei camere vesele. Dar am observat că același model este disponibil și pe alte două culori (stejar și negru, zis expresso).

Iar după ce am cotrobăit prin magazinele de profil (mai mult online), am ales un patuț frumușel de la Bebe Brands.”, povestește proaspăta mămică în articol.

„Concret, am ales un pătuț evolutiv 3 în 1, care se transformă dintr-un pătuț de bebe (reglabil pe 3 înălțimi) într-un pat junior (îndepărtând ambele laterale și poziționând salteaua la cel mai coborât nivel) și apoi într-o canapeluță simpatică (îndepărtând o laterală și poziționând salteaua, de asemenea, la cel mai coborât nivel).”, adaugă Andreea.

Vedeta garantează că pătuțul poate fi utilizat fără griji până la 6 – 7 anișori, în 3 variante, iar calitatea și prețul acestuia sunt îmbucurătoare.

Citiți continuarea pe andreeaibacka.ro!