mamaplus

Șase alimente pentru un abdomen plat și o talie bine marcată

0
//
12.02.2020

Ce mănânci dacă vrei să ai o talie de viespe și un abdomen plat în fiecare zi? Acestea sunt cele mai bune variante. Șase produse care combat balonarea și cu ajutorul cărora te vei simți ușoară ca un fulg.

Apă călduță cu lămâie

Dacă vrei să nu te balonezi și să ai o digestie bună toată ziua începe de dimineață! Pe stomacul gol, o cană cu apă caldă și zeama de la o lămâie. Pe lângă talia subțire, îți vei accelera metabolismul, iar grăsimea nu se va mai depune.

Ciocolată neagră

Când ai poftă de dulce, alege două pătrățele de ciocolată neagră, de calitate, cu peste 70% cacao. Este un aliment care taie pofta de mâncare și stimulează metabolismul.

Afine

Sunt pline de vitamine și antioxidanți. Influențează direct felul în care organismul depozitează glucoza, iar abdomenul plat este asigurat dacă vei consuma regulat afine.

Avocado

Este o grăsime super sănătoasă. Combate inflamația din corp și ține glicemia sub control, lucru foarte benefic, întrucât corpul obișnuiește să își facă rezerve de grăsime la nivelul taliei.

Castravete

Este un diuretic natural, combate retenția de apă și balonarea.

Banană

Este delicioasă, sățioasă, alcalină. Bogată în fibre și potasiu, reglează pofta de mâncare și asigură sațietatea câteva ore bune.