mamaplus

Nutriționistul lui Jennifer Lopez a dezvăluit ce preferă vedeta la micul dejun

0
//
05.05.2020

Chiar dacă vedeta evită să dezvăluie chiar toate secretele la care apelează pentru a se menține în formă, se pare că antrenorul lui J.Lo, David Kirsch, a dat-o de gol și a povestit care e unul din felurile ei de mâncare preferate pentru micul dejun.

David lucrează cu Jennifer Lopez de ani buni și a publicat recent una dintre rețetele recomandate vedetei pentru un mic dejun plin de proteine, care să o energizeze de la primele ore ale dimineții.

Kirsch este fan avocado umplut și, cu toate că de cele mai multe ori optează pentru combinația clasică de ou cu avocado, i-a propus artistei un alt mix interesant.

mamaplus

El susține că ingredientele sănătoase ne ajută să ne menținem sănătatea, așa că adaugă ardei iuți tocați mărunt, care sunt bogați în minerale, antioxidanți și vitamina A, și salată kale, care conține vitaminele K, C ăi B6.

Antrenorul sotează aceste ingrediente, taie un avocado pe jumătate și îl umple cu amestecul delicios. Spune că este soluția perfectă pentru acele zile în care nu avem mult timp de pierdut în bucătărie pentru a prepara micul dejun.