Cu toate că are o carieră de succes, o afacere prosperă și o mulțime de proiecte la activ, cea mai mare realizare a Verei Nastasiu o așteaptă acasă… îi spune Gloria, are 7 ani și adoră să petreacă timpul cu sens, alături de mama sa. Să vedem ce sfaturi are trainerul de dicție pentru cea mai scumpă ființă din viața sa!

10 sfaturi de la Vera Nastasiu pentru fiica sa

“Scumpa și draga mea Gloria,

Îți scriu aici pentru că ce e scris rămâne pentru totdeauna și vei putea reciti ori de câte ori îți dorești.

Întâi de toate vreau să știi că prima și cea mai importantă glorie din viața mea rămâi tu. Ești infinitul zâmbetelor mele, sursa mea de inspirație și motivația fără de care o zi obișnuită nu ar avea început.

De aceea, Glorița, să știi că aceste sfaturi sunt doar o părticică din toate cele pe care ți le sugerez:

1. Fii tu însăți mereu și oriunde. Personalitatea contează, iar modul în care te vei manifesta va fi și impresia pe care o vei lăsa celor din jur. Educația e principala etichetă pe care o porți mereu cu tine.

2. Nu ceda în fața greutăților. Ele te vor întări și te vor motiva în drumul tău către împlinire de sine și succes. Eu îți voi fi alături asemeni unui sfetnic pentru a te îndruma spre calea cea bună.

3. Cartea să îți fie prieten fidel. Sper că îți vei aminti cu drag, de acele seri când mă rugai să îți lecturez crâmpeie din cartea mea de pe noptieră și descifram împreună sensurile ascunse. Nu uita, o carte este un dar, pe care îl poți deschide iar și iar.

4. Ajută-i pe cei din jurul tău și nu trata pe nimeni niciodată cu superioritate. Boomerangul nu spune când se întoarce. Ai o inimă bună în care este loc pentru tot ce este frumos și bun, așa ești mereu.

5. Niciodată nu te opri din a învăța. Or, nicicând nu vei cunoaște totul. Însă, inteligența va face să fii remarcată.

6. Nimic în viață nu e gratuit și nu totul se cumpără cu bani. Investește timp în oamenii apropiați, în lucrurile care te fac cu adevărat fericită.

7. Vreau ca tu, Glorița, să fii mereu un OM bun. Indiferent de meserie,  e bine să înveți să rămâi o persoana modestă. Să faci ce îți dorești, doar să fie din plăcere și nu din obligație.

8. Să te gândești mereu să fii un om de folos și nu un om folosit.

9. Credința în Cel de Sus să nu o pierzi niciodată, asta m-a ajutat și pe mine în cumpenele din viața mea.

10. Să nu ai așteptări de la nimeni, pentru că astfel vei avea mai puține dezamăgiri. Unde știi că te poți descurca singură nu miza mereu pe faptul că oamenii sunt datori să te ajute.

Să fii fericită!”

10 sfaturi de la Vera Nastasiu pentru fiica sa

10 sfaturi de la Vera Nastasiu pentru fiica sa

Sursa: Mamaplus.MD