mamaplus

Mihai Stratulat, despre cum să-ți protejezi copilul de caniculă

0
//
25.06.2019

Canicula îi deranjează în mod vizibil pe bebeluși, de aceea părinții trebuie să respecte sfaturile medicilor ce țin de îngrijirea, sănătatea și confortul celor mici. Despre manifestarea alergiei la căldură și efectul aparatelor de aer condiționat în preajma copiilor, vorbește pediatrul Mihai Stratulat.

mamaplus

Fie că se află în casă, fie că e afară, bebelușului trebuie să i se asigure permanent un confort termic. De acest lucru sunt responsabili nimeni alții decât părinții care, apelând la diverse metode, încearcă din răsputeri să-și protejeze micuțul de căldura verii. 

În acest context, pediatrul recomandă utilizarea aparatului de aer condiționat, cu o singură condiție: să nu sufle în direcția bebelușului, pentru a nu-i afecta sănătatea. Totodată, pentru confortul tuturor membrilor de familie, temperatura camerei, în general, trebuie să fie de 20-22 de grade C.

În cadrul unei emisiuni TV, doctorul Mihai Stratulat a vorbit despre toate aceste aspecte de care mămicile ar trebui să țină cont. 

PROTEJĂM COPII DE CANICULĂ

ATENŢIE PĂRINŢI, INFORMAȚIE PREȚIOASĂ! Pediatrul Mihai Stratulat vă spune cum să protejați copii de caniculă. Cum se manifestă alergia la căldură și dacă trebuie sau nu să puneți aparatele de aer condiționat în preajma celor mici.

Опубликовано Prima ora Понедельник, 24 июня 2019 г.