Datorită comodității, siguranței și manevrării ușoare, trotineta poate deveni alegerea perfectă atunci când vine vorba despre primul mijloc independent de deplasare al copiilor. Pentru a alege o trotinetă bună este necesar să țineți cont de câteva aspecte, astfel încât aceasta să îi bucure pe părinți și pe copii atât prin calitate, cât și prin confort. MamaPlus.MD vă prezintă cele mai populare modele de trotinete de pe piața din Moldova. 

mamaplus

Întâi de toate, trebuie să acordați atenție roților: materialul, dimensiunile și amplasarea acestora. Apoi ar trebui să vedeți materialul din care este confecționată însăși trotineta (plastic, metal) și modalitatea de manevrare a acesteia. Pentru a face o alegere bună puteți lua în considerare parametri precum compactitatea, mânerele anti-alunecare și prezența frânei.

Trotinete Micro Mobility

mamaplus

Produse de calitate europeană, create pentru toate vârstele.

Avantaje:
- design și calitate - perfecțiunie garantată de la cel mai bun producător din Elveția;
- Comoditate - confort incredibil;
- Siguranța - cel mai important criteriu care este  luat în calcul în toate etapele de creare a trotinetelor.

Mini2go deluxe - model inovator dotat cu coș pentru jucării, destinat copiilor cu vârsta de la 18 luni până la 5 ani. Manevrarea se face prin mutarea greutății copilului în direcția orientării trotinetei. Modelul Mini 2Go ajută la menținerea echilibrului și la dezvoltarea abilităților motorice ale copilului. 

De unde să cumpărați: magazinul Goose&Goose 
Adresă: str. Albișoara, 42
Preț: de la 2420 lei
Detalii

 

CITY SCOOTER FUZION 4-IN-1

mamaplus

Trotineta care crește odată cu copilul dumneavoastră: plimbare pe trotinetă, trotinetă pentru școală, trotinetă în dimensiune completă, trotinetă cu sistem de schimbare a direcției absolut funcțional. Trotinetă ușoară, fiabilă, confortabilă și sigură pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Tehnologia brevetată de control a direcției Fuzion îi va asigura copilului dumneavoastră senzația de echilibru, stabilitate și realizare.

De unde să cumpărați: din magazinul Bikeshop
Adresă: str. N. Testemițanu, 23, blocul 2
Preț: 1688 lei
Detalii

Trotineta Xiaomi Mini Scooter

mamaplus

Trotineta Xiaomi Mini Scooter - cadoul perfect pentru micul neastâmpărat. Înălțimea sa poate fi reglată, rezistentă la o greutate de până la 50 de kg, iar manevrarea ușoară și comoditatea îi vor aduce copilului mai multă bucurie. 

De unde să cumpărați: din magazinele Xiaomi (de exemplu, în Shopping MallDova)
Preț: de la 1599 lei
Detalii

Trotineta „Kiddy” ТМ Chipolino 

mamaplus

Trotineta-transformer de înaltă calitate cu trei roți. Aceasta este destinată copiilor de la 2 ani și poate fi folosită ca tolocar. Trotineta Kiddy stimulează abilitățile sportive ale copilului. Greutatea maximă la care rezistă este de 25 de kg. Este dotată cu un scaun, care poate fi reglat în 3 poziții, în funcție de înălțimea piciului, iar mânerele din cauciuc anti-alunecare îl vor ajuta să se țină bine de ghidon. 

De unde să cumpărați: din magazinele Baby-Boom (de exemplu, în Shopping Malldova, et. 3)
Preț: de la 565 lei
Detalii

Trotineta cu trei roți Mondo Twist & Roll Cars

mamaplus

Trotineta cu trei roți este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani. Conține roți calitative cu funcționare perfectă și silențioasă. Mijlocul de transport este ușor și rezistent, cântărind doar 1500 g și rezistând la o greutate de până la 50 kg,

De unde să cumpărați: din magazinele Bebelux
Adresă: bd. Decebal, 23/1, Jumbo, et. 4
Preț: de la 990 lei
Detalii

Trotineta 5-în-1 Bertoni Buburuză

mamaplus

Trotineta este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani. Ghidonul se reglează conform înălțimii copilului - de la 50 până la 70 cm. Înălțimea scaunului are 3 poziții. În set sunt incluse un ghidon detașabil pentru părinți și un scaun detașabil cu suport pentru micuț. 

De unde să cumpărați: din magazinele Antoșca
Adresă: bd. Dacia, 49/14 (lângă Porțile Orașului)
Preț: de la 650 lei
Detalii

Trotineta-bicicletă fără pedale Stamp JB323001

mamaplus

Trotineta-bicicletă fără pedale Stamp (Franța) se potrivește perfect pentru jocurile în aer liber. Acest model se transformă ușor dintr-un mijloc de transport în altul. O opțiune excelentă pentru micuții care preferă odihna activă. Trotineta este destinată copiilor de la 2 ani. 

De unde să cumpărați: din magazinele Baby-Boom (de exemplu, în Shopping Malldova, et. 3)
Preț: de la 970 lei
Detalii

Trotineta Baby Mix CS-CMC-006 Pink

mamaplus

Trotineta minunată și durabilă Baby Mix antrenează bine piciorușele micuțului și ajută la dezvoltarea fizică a copilului. Cadrul metalic rezistent și mânerele comode vor face ca plimbarea pe trotinetă să devină activitatea preferată a piciului, ceea ce îmbunătățește coordonarea mișcărilor.

De unde să cumpărați: din magazinul online www.pandashop.md
Preț: 551 lei

Sursa: MamaPlus.MD