mamaplus

Cum să alegi corect produse inofensive pentru îngrijirea pielii copiilor și unde le găsești în Chișinău

0
//
22.10.2019

Pielea micuților este foarte sensibilă și predispusă la iritații, deshidratare și inflamație. Prin urmare, numeroase companii de cosmetice dezvoltă produse special create pentru pielea delicată a copiilor. Produsele cosmetice pentru copii sunt diferite de cele destinate maturilor. Ele trebuie să fie naturale, sigure și hipoalergenice. Ingredientele sunt atent selectate și testate.

În continuare, MamaPlus.md vă prezintă produsele de îngrijire pentru copii disponibile pe piața din Moldova.

PREȚURILE INDICATE SUNT VALABILE LA DATA PUBLICĂRII ARTICOLULUI - 22 OCTOMBRIE 2019.

Produsele cosmetice alese corect vă ajută să preveniți diverse afecțiuni ale pielii bebelușului. Tocmai de aceea, este important să luați în calcul câțiva factori:

 • Compoziția produselor cosmetice 
  Ele nu trebuie să conțină substanțe chimice, care pot provoca reacții alergice.
   
 • Tipul pielii
  Atunci când faceți o alegere trebuie să țineți cont de caracteristicile individuale ale bebelușului. Pentru pielea sensibilă și predispusă la reacții alergice este cel mai bine să procurați produse speciale.
   
 • Vârsta
  Pentru nou născuți este bine să alegeți produse de îngrijire marcate cu 0+.
   
 • Mirosul
  Evitați produsele cu miros puternic.


WELEDA

mamaplus

Weleda este o marcă elvețiană care produce cosmetică organică naturală pentru întreaga familie și tocmai de aceea, are în proprietatea sa grădini cu plante medicinale. Pentru pielea copiilor, brandul a dezvoltat linia Weleda Calendula, care garantează îngrijirea și protecția sigură a pielii bebelușului.
Gama cuprinde toate produsele de care mămicile ar avea nevoie pentru îngrijirea copiilor. 

Preț: balsam protector – 157 lei, șampon – 210 lei, ulei pentru corp – 296 lei.

Produsele cosmetice din această gamă pot fi achiziționate în magazinul cu produse ecologice Biorganic și online.

Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 46.

Facebook

Magazin Online


COSMETICA PENTRU COPII ”CREA-CREA”

mamaplus

Marca comercială Crea-Crea oferă clienților săi peste 20 de tipuri de produse de igienă pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușilor. Produsele sunt create în conformitate cu cele mai noi tehnologii și ținând cont de toate necesitățile micuților. Gama de produse cosmetice conține ingrediente exclusiv naturale, extracte de plante, vitamine și uleiuri, iar natura hipoalergenică a produselor cosmetice este confirmată prin studii clinice.

Preț: șampon – 30 lei, ulei hidratant pentru corp cu aromă de levănțică – 50 lei, cremă protectoare sub scutec – 34 lei, cremă cu aromă de gălbenele – 42 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele cosmetice din gama acestui brand pot fi achiziționate în rețeaua de farmacii Elody.

Magazin Online

Site


HIPP BABYSANFT

mamaplus

Încă din primele zile de viață, părinții își pot exprima dragostea cu ajutorul îngrijirii delicate a pielii bebelușilor cu produsele marca HiPP. Acestea protejează pielea copilului de factorii externi și ajută la formarea unei bariere sănătoase de auto-apărare. În primul rând, după baie, pielea necesită o bună hidratare. De aceea, se recomandă aplicarea unei creme hidratante pe pielea întregului corp al copilului. Lăptișorul hidratant HiPP Babysanft este ușor de aplicat, se absoarbe rapid și readuce strălucirea pielii delicate a bebelușului. Iar, pentru o îngrijire mai intensă, cea mai potrivită este crema hidratantă HiPP Babysanft. Aceasta se absoarbe ușor și menține un echilibru stabil al pielii.

Preț: gel de duș - de la 80 lei, șampon - de la 70 lei, cremă hidratantă - de la 70 lei, ulei pentru corp - de la 80 lei, lăptișor de corp - de la 115 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele cosmetice din gama HiPP pot fi achiziționate în rețelele de farmacii Hippocrates, Farmacia Familiei, Farmacia Orient, Farmacia Felicia.

Facebook

Site


PRODUSELE COSMETICE BUBCHEN

mamaplus

Pielea bebelușilor este foarte sensibilă. De aceea, este nevoie de o protecție specială încă din primele zile de viață. Pentru a proteja și hidrata, compania Bubchen a creat produse cosmetice speciale care au în compoziție un număr redus de ingrediente, ceea ce scade riscul apariției unor reacții adverse ale pielii. Acestea sunt cele mai bune produse cosmetice pentru copii, care conțin doar ingrediente naturale: gălbenele, mușețel, flori de tei, vitamine și altele. Substanțele organice active au un efect benefic asupra pielii, păstrând frumusețea și sănătatea naturală.

Preț: Bubchen Ultra sensitiv ulei pentru îngrijirea corpului – de la 112 lei, cremă protectoare – de la 80 lei, cremă hidratantă pentru față și corp – de la 63 lei, spray protector sub scutec de la 138 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele marca Bubchen pot fi achiziționate în rețeaua de magazine Baby-Boom și în toate farmaciile din Republica Moldova.

Facebook

Magazin Online


SANOSAN

mamaplus

Produsele cosmetice SANOSAN sunt fabricate sub supraveghere atentă și cu o responsabilitate specială pentru a asigura copiilor cea mai bună îngrijire și protecție. Produsele conțin doar ingrediente naturale: uleiul de măsline - creează un strat protector, proteine din lapte - reduc inflamația pielii, hidratează intens și hrănesc pielea. Fiecare produs este supus unor studii clinice.

Preț: gel de duș  – 62 lei, șampon – 99 lei, cremă protectoare împotriva arsurilor – 87 lei, spumă pentru față și corp  – 99 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele cosmetice marca SANOSAN sunt disponibile în rețeaua de magazine Casa Curată.

Facebook

Site


AQA BABY

mamaplus

AQA baby – reprezintă o gamă unică de produse cosmetice pentru copii, care conține drept ingredient de bază apa arteziană și nu are analogi pe piața din Moldova. Aceste produse cosmetice pentru copii sunt unice prin compoziția lor care este absolut hipoalergenică, naturală, de înaltă calitate și sigură pentru bebeluși. Tot de ce ai nevoie pentru a îngriji pielea delicată a unui nou-născut poate fi găsit în gama de produse AQA baby. Toate produsele au trecut înregistrarea de stat.

Preț: cremă de protecție sub scutece – 43 lei, cremă protectoare împotriva vântului – 27 lei, lăptișor pentru îngrijirea pielii – 44 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele cosmetice din gama AQA baby pot fi achiziționate în rețeaua de magazine Baby-Boom.

Facebook

Magazin Online


BABYCOCCOLE

mamaplus

Gama de produse cosmetice pentru copii Babycoccole a fost creată special pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușilor. Uleiurile esențiale naturale și extractele de plante asigură curățarea blândă, hrănirea și protecția pielii și a părului copiilor. Cosmeticele conțin doar ingrediente sigure, potrivite pentru utilizarea frecventă. Toate produsele Babycoccole au un efect calmant asupra pielii, astfel micuții bucurându-se de senzații plăcute.

Preț: ulei de corp pentru copii – 78 lei, șampon – 72 lei, cremă pentru copii – 78 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele cosmetice marca Babycoccole sunt disponibile în rețeaua de farmacii Elody.

Facebook

Magazin Online


UȘASTÎI NEANI

mamaplus

Cele mai populare soluții de îngrijire a bebelușilor încă din primele zile de viață sunt produsele marca „Ușastîi Neani”. Prin intermediul produselor sale, brandul oferă cea mai delicată îngrijire pentru pielea fină a copiilor. Toate produsele sunt hipoalergenice, create în baza tendințelor și a tehnologiilor moderne, din ingrediente și extracte naturale specifice produselor cosmetice pentru copii: ulei de piersici, alfa-bisabolol, extract de dentiță, gălbenele, aloe și altele. Gama de produse cosmetice „Ușastîi Neani” vă va oferi încredere și siguranță la îngrijirea zilnică a copilului.

Preț: săpun-cremă – 33,4 lei, pastă de dinți – 22,8 lei, șampon - 22,6 lei, gel pentru veselă - 31,5 lei.

Unde le găsiți în vânzare: Produsele din gama acestui brand pot fi achiziționate în rețeaua de magazine Casa Curată.

Facebook

Magazin Online


CHICCO

mamaplus

Chicco creează produse sigure care sunt necesare bebelușului în fiecare etapă a creșterii și dezvoltării sale. Toate produsele cosmetice ale brandului sunt concepute conform unei formule speciale pentru îngrijirea blândă a pielii bebelușilor. Produsele delicate nu conțin conservanți, coloranți sau alcool și vă vor ajuta să aveți grijă de cei mici. Acestea sunt hipoalergenice, testate dermatologic pe pielea sensibilă.

Preț: șampon – 84 lei, spumă de baie – 97 lei, balsam – 89 lei.

Produsele Chicco sunt disponibile în rețeaua Farmacia Familiei.

Facebook

Magazin Online


JOHNSON'S BABY

mamaplus

Acest brand produce cosmetice pentru copii de mai bine de 125 de ani. Gama „Cotton Touch” este concepută special pentru bebeluși încă din primele zile de viață - o textură ușoară și nivelul pH-ului corespunzător pH-ului pielii sensibile a nou-născuților. Gama de produse „Bedtime” pentru îngrijirea pielii bebelușilor de la 6 la 12 luni, cu arome calmante „NaturalCalm”, îl va ajuta pe copil să se relaxeze, să se calmeze și să adoarmă. Aceste produse au o formulă hipoalergenică, nu conțin parabeni, ftalați, sulfați și coloranți. Copiii cu vârsta mai mare de un an se vor bucura de produsele pentru îngrijirea părului Johnson's® Shiny & soft și Johnson’s® Curl defining.

Preț: șampon – 80 lei, pudră – 62 lei, ulei cu aromă de levănțică – 60 lei

Produsele cosmetice marca Johnson’s Baby sunt disponibile în rețeaua de magazine Casa Curată.

Magazin Online


PRODUSE COSMETICE PENTRU COPII ”BEBELUȘ” DE LA VIORICA-COSMETIC

mamaplus

Gama de produse cosmetice "Bebeluş" a fost concepută special pentru necesitățile bebelușilor, conține doar ingrediente naturale și corespunde în totalitate standardelor de calitate europene.

Gama ”Bebeluș” cuprinde două subcategorii de produse:

 • pentru îngrijirea zilnică a copilului – „Bebeluș Fericit" 
 • produse cu efect calmant – gama de noapte „Somn Dulce"

Preț: șampon-spumă – 58 lei; pudră – 37 lei; cremă împotriva iritațiilor cu D-Pantenol – 42 lei; cremă de protecție sub scutec – 65 lei.

Аdrese: rețeaua magazinelor de firmă SRL ”Viorica-Cosmetic”: str. Bulgară, 47 (fabrica ”IONEL”), bd. Ștefan cel Mare, 73 (intersecție cu str. Armenească), str. Kiev, 16/1, str. Decebal, 99 (magazinul Elat), str. Ion Creangă, 74/1.

Facebook

Site

PREȚURILE INDICATE SUNT VALABILE LA DATA PUBLICĂRII ARTICOLULUI - 22 OCTOMBRIE 2019.