mamaplus

Cum să alegi corect o saltea și lista magazinelor din Chișinău unde poți găsi acest produs

-
//
25.06.2021

O saltea care vă va ajuta să scăpați de disconfort la nivelul spatelui, ținând cont de caracteristicile corpului, este cel mai important element din dormitor care vă poate asigura un somn adecvat și de calitate. O saltea bună trebuie să fie fermă, cu un design corect și umplutura potrivită.

 

mamaplus

Cum îți influențează salteaua postura corpului?

Sistemul musculo-scheletic al fiecărei persoane este supus stresului constant în timpul zilei, motiv pentru care este atât de important ca întreaga coloană vertebrală să se relaxeze în timpul somnului. O saltea aleasă corespunzător va crea condițiile optime pentru o odihnă de calitate. Îmbunătățirea posturii unei persoane în timpul somnului depinde direct de calitatea și proprietățile saltelei, precum și de gradul de deteriorare a acesteia. Pentru a evita problemele de postură, merită luate în considerare modelele de saltele cu o duritate peste medie. Suprafața dură permite îndreptarea spatelui, astfel oferindu-vă un somn bun și relaxant.

Cum să alegi corect o saltea?

Fermitatea saltelei – caracteristica principală a unei saltele ortopedice, de care depind direct odihna și bunăstarea unei persoane. Saltelele cu fermitate crescută sunt recomandate pentru diferite boli ale coloanei vertebrale, cum ar fi osteocondroza. Saltelele cu fermitate medie sunt recomandate pentru o persoană sănătoasă, de statură medie. Saltelele cu o fermitate redusă sunt cele mai des alese pentru persoanele în vârstă, dar nu sunt potrivite pentru persoanele supraponderale.

Greutatea viitorului stăpân al saltelei reprezintă un factor importat. Greutatea afectează în mod direct durata de viață și fermitatea saltelei. Întotdeauna merită să luați în considerare greutatea maximă admisibilă pentru un singur loc, indicată în caracteristicile saltelei, și să aveți o rezervă de 5-20 kg.

Dimensiunea și înălțimea saltelei. Somnul odihnitor va depinde de acești parametri ai saltelei. Saltelele cu grosimea de până la 14 cm sunt mai des concepute pentru copii. Pentru adulți, se recomandă selectarea produselor cu grosimea de 14 până la 30 cm. O saltea fără arcuri poate avea o grosime de 14 cm, saltelele cu bloc de arcuri independente ar trebui să aibă grosimea de 18-19 cm. Pentru copiii cu vârsta peste 4 ani, este strict interzisă utilizarea saltelelor subțiri de până la 6 cm grosime.

Tipul saltelei: fără arc sau cu bloc de arc.

Fermitatea saltelelor fără arc depinde de modul în care sunt amplasate straturile dense ale saltelei. Saltelele fără arcuri sunt umplute cu latex, fibră de cocos sau spumă hipoalergenică specială. Saltelele fără arcuri sunt inferioare în ceea ce privește proprietățile ortopedice, dar sunt mult mai ieftine decât saltelele cu bloc de arc independent.

Într-o saltea cu arcuri cu un bloc de arcuri dependent, toate arcurile sunt fixate împreună. La saltelele cu bloc de arc independent, arcurile sunt aranjate în formă de clepsidră, ceea ce permite o distribuție mai optimă a greutății, oferind un suport ortopedic mai bun.

Material de umplere

  • Spuma – poate fi în unul sau mai multe straturi și de mai multe tipuri: poliuretanică (cea mai des întâlnită, foarte densă, poate fi aleasă dupa gradul de fermitate dorit), elastică (greutate ridicată, capacitate bună de susținere a corpului, durabilă, rezistentă) sau cu memorie (calitate superioară, se adaptează în funcție de forma corpului, fiind foarte potrivită și pentru persoanele cu probleme de sănătate precum dureri musculare/articulare, deficiențe în ceea ce privește circulatia sângelui, alergii).
  • Latex – Saltelele din latex permit corpului să respire, fiind cele mai bune vara, pot avea grade diferite de fermitate și sunt o alegere înțeleaptă, mai ales pentru persoanele supraponderale.
  • Fibra de cocos – saltelele din fibră de cocos sunt mai dure, au o fermitate mai ridicată, permit aerului să respire foarte bine și nu produc alergii.
  • Husa saltelei trebuie să fie realizată din materiale naturale, bumbac sau lână, tratată împotriva acarienilor și microorganismelor.

Toate prețurile indicate mai jos sunt valabile la data publicării articolului: 25.06.2021

MamaPlus.md îți sugerează în continuare cum să alegi o saltea cu adevărat comodă, care îți va face somnul relaxant și odihnitor.

Magazin online de saltele Matras.md

mamaplus

Magazinul online matras.md propune o gamă largă de saltele de mărimi și dorme diferite, cu caracteristicile de utilizare potrivite. Magazinul are un interface foarte comod, care vă va permite să navigați ușor și să alegeți produsul dorit la parametrii necesari. Prețurile accesibile vă vor oferi o plăcere mare de a face cumpărături, iar magazinul vă pune la dispoziție și posibilitatea de a achiziționa în rate, pe o perioadă de 1-2 ani. Toate produsele din acest magazin sunt create conform standardelor internaționale și dețin certificate de calitate corespunzătoare.

Prețuri: saltea fără arcuri - 1273 lei, saltea cu bloc de arcuri independent, de la 1500 lei.

Telefon: (+373) 022 800 018
Adrese: CC Decor Park, Chișinău, str. Nadejda Russo, 17
Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 159

Site
Facebook

Magazin de saltele Relaxe.md

mamaplus

Magazinul "Relaxe" își propune să aducă pe piața din Moldova produse de top, realizate cu o deosebită atenție la detalii. Magazinul, în premieră, vă oferă saltele pentru o perioadă de probă de până la 30 zile. Dat fiind faptul că salteaua este voluminoasă vă oferă cea mai rapidă livrare în toată Moldova. Hamali pentru ridicarea produselor la etaj - la solicitare. Abordare individuală pentru fiecare client în parte!

Prețuri: saltele cu arcuri - 700 lei, saltele fără arcuri - 1455 lei, cu arcuri împachetate - 1120 lei, saltele pentru copii de la 735 lei, saltele subții - 700 lei, huse de protecție de la 180 lei.

Telefon: (+373) 0798 86 799
Adresa: Chișinău, bd. Decebal, 76, etajul 6, oficiile 612-613.

Site
Facebook

Magazin Saltea Ortopedica

mamaplus

Magazinul propune saltele ortopedice cu cel mai bun raport calitate-preț. Materialele din care sunt confecționate saltelele ortopedice corespund tuturor standardelor igienico-sanitare și normelor legale. Tehnologia de producere permite de a confecționa atât saltele standart cât și saltele la comandă. Saltelele pot fi produse atât din arcuri cât și din poliuretan. Opțional, clienții pot opta pentru sistemul clasic și pentru sistemul de saltea vară-iarnă. La comanda unei saltele, livrarea este gratuită.

Numere de telefon: (+373) 022 540 606, (+373) 60 328 328
Adresa: Chișinău, str. Florării, 4

Site
Facebook

Saltele pentru copii Veres în magazinele BABY-BOOM

mamaplus

Saltelele create de producătorul ucrainean Veres sunt disponibile acum și în rețeaua de magazine Baby-Boom. Saltelele pentru copii produse de acest brand se bucură de o mare popularitate în rândul cumpărătorilor. Brandul folosește umpluturi de calitate superioară, cum ar fi fibra de cocos, bumbacul și latexul hipoalergenic. Saltelele Veres sunt de două tipuri: unilaterală și bilaterală, aceasta afectează gradul de fermitate al saltelei.

Preț: saltea fără arcuri Veres de la 890 lei.

Telefon: (+373) 60 127 700
Adresa: rețeaua magazinelor "Baby-Boom" disponibile în fiecare sector al orașului Chișinău.

Site
Facebook

Saltele ortopedice pentru copii Lorelli în magazinul ”Аntoșkа”

mamaplus

Reprezentantul oficial al brandului Lorelli în Moldova vă pune la dispoziție produse calitative pentru copii, la prețuri avantajoase. Brandul Lorelli este cunoscut la nivel internațional. An de an, acest brand creează și lansează colecții noi cu produse pentru copii de calitate superioară. Toate produsele dețin certificatele corespunzătoare, sunt sigure și hipoalergenice.

Preț: saltea fără arcuri Lorelli de la 300 lei.

Numere de telefon: (+373) 022 928 444, 0685 34 440
Adresa: Chișinău, bd. Dacia, 49/14

Site
Facebook

Saltele Sladki Son

mamaplus

Fabrica din Chișinău Sladki Son propune un sortiment vast de saltele de dimensiuni și forme diferite. Brandul Sladki Son confecționează saltele cu ajutorul utilajelor produse în SUA, materiale hipoalergenice care sunt lipite folosind tehnologia inovativă HOT MELT. Fabrica oferă opțiuni suplimentare: clientul poate alege dintre mai multe tipuri de țesături și blocuri de arcuri și le poate instala suplimentar pe salteaua sa; de asemenea, este posibil să alegeți și să creați orice configurație a saltelei, dacă nu este disponibilă printre cele propuse în vânzare. Brandul oferă o garanție pentru fiecare produs și prețuri avantajoase.

Prețuri: saltele fără arcuri de la 1 191 lei, saltele memory de la 2 427 lei, saltele din colecția SILVER de la 1 265 lei, saltele pentru copii de la 1 191 lei, Topper/futon de la 647 lei. Livrare gratuită în raza mun. Chișinău.

Numere de telefon: (+373) 60 080 819, (+373) 022 85 82 44
Adresa: Chișinău, str. Sarmizegetusa, 37/1

Site
Facebook

Saltele Plitex pentru pătuțuri ovale și rotunde destinate copiilor

mamaplus

Brandul PLITEX este lider în confecționarea saltelelor pentru copii. Brandul a câștigat încrederea părinților datorită produselor sigure care au devenit câștigătoare în numeroase concursuri de specialitate. Produsele brandului corespund normelor de securitate, sunt ecologic pure și ortopedice. Fiecare model de saltea PLITEX se creează ținând cont de recomandările medicului ortoped și este optim pentru sistemele posturale, vasculare, musculare și nervoase ale bebelușilor. Straturile saltelei sunt lipite cu un compus special pe bază de apă, care este sigur pentru copii și are certificat de calitate. Materialele pentru producerea saltelelor pentru copii sunt testate în mod regulat.

Preț: saltea fără arcuri pentru pătuț oval/rotund de la 600 lei

Telefon: (+373) 069 757 176
Adresa: CC Jumbo, magazin Fluture, etaj 1, but. №9

Site
Facebook

Saltele de la branduri internaționale în magazinul Askona

mamaplus

În magazinul Askona găsiți produse de la branduri internaționale - producători de saltele și accesorii pentru un somn sănătos: askona, bicoflex (Elveția), hilding anders, king koil (premium SUA), mediflex, serta (SUA). Saltelele care se adaptează la cea mai mică mișcare a corpului, creând cele mai confortabile condiții de somn, au un sistem îmbunătățit de distribuție a presiunii, ajută coloana vertebrală să își asume o poziție naturală, ameliorând tensiunea musculară.

Prețuri: brand Askona: saltea Fortuna - 3,570 lei, saltea dublă Sleep Style Spring - 4100 lei, saltea dublă anatomică Spine Balance – 8100 lei. Saltea BICOFLEX climate comfort – 10200 lei. Saltea Sanders de la brandul american Serta – 9350 lei.

Telefon: (+373) 79 888 919
Adresa: Chișinău, bd. Dacia, 31

Site
Facebook

Saltele ortopedice LINEAFLEX în magazinul Buona Notte

mamaplus

Compania Lineaflex este un producător italian de saltele. Realizarea produselor se bazează pe alegerea atentă a materialelor respectând normativele europene, pe o continuă cercetare în domeniul sistemelor de susținere și tipologia de umplutură, pe controlul de calitate și durata de viață a produsului. Saltelele Lineaflex au o garanție minimă de 18 luni. 

Prețuri: saltele confort de la 2 250 lei, saltele lux de la 10 201 lei, saltele pentru copii de la 1000 lei, huse pentru saltele de la 800 lei. Livrare gratuită în raza municipiului Chișinău.

Telefon: (+373) 68 99 54 99
Adresa: Chișinău, str. Cuza-Vodă, 30/1, CC «La Rascruce», etajul 3.

Site
Facebook

Magazin de saltele OSKAR.MD

mamaplus

Magazinul propune un spectru larg de saltele, paturi și accesorii pentru un somn sănătos și odihnitor. Produsele sunt realizate din materiale calitative. Consultanții din magazin vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere, iar prețurile avantajoase vă vor surprinde plăcut.

Prețuri: saltele fără arcuri de la 3590 lei, saltele cu arcuri independente de la 3590 lei, saltele cu arcuri – 8330 lei, saltele subțiri de la 1620 lei.

Telefon: (+ 373) 78 135 788
Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 3, etajul 3.

Site
Facebook

Saltele pentru copii Sonto în magazinul online Oanabebe.md

mamaplus

Magazinul propune saltele pentru copii Sonto la prețuri accesibile și calitate superioară. Saltelele pentru copii se produc doar din materiale naturale și sigure: bumbac, umplutură din fibră de cocos, păr de cal, coji de hrișcă și in. Aceste saltele îi vor asigura micuțului tău un somn bun și sănătos.

Preț: saltea pentru copii Sonto de la 1290 lei.

Numere de telefon: +373 078 410 807, 060 223 422
Adresa: Chișinău, str. Alecu Russo, 15

Site
Facebook

Producătorul autohton de saltele Vegas

mamaplus

Magazinul Vegas vă propune o gamă largă de saltele care să se potrivească perfect gustului și stilului vostru de viață. Saltelele pe baza blocului de arcuri independente posedă un efect ortopedic înalt, adică se adaptează perfect formei corpului, oferind un confort de neegalat al somnului. Saltelele fără arcuri pe baza latexului natural cu mai multe zone de duritate vor atrage atenția celor care apreciază designul ergonomic și materialele naturale. Saltele din materiale inovatoare MemoryFoam și Vegaflex, livrate sub formă de rulouri practice, se vor potrivi iubitorilor noilor idei și abordări.

Prețuri: saltele pentru copii de la 70 €, seria Vegas Alba de la 88 €, seria Vegas Smart de la 100 €, seria Vegas Special de la 106 €, Vegas Active de la 240 €, Vegas Confort de la 290 €, Vegas Ecolatex de la 439 €, Vegas Modern de la 515 €, Vegas Exclusive de la 577 €,

Telefon: (+373) 0794 07 032
Adrese:

  • Showroom, Chișinău, str. Ion Creangă, 5/3
  • Magazin, str. Kiev, 16/1
  • Showroom, CC Jumbo, bd. Decebal, 23/1

Site
Facebook

Magazin de mobilă și produse pentru casă Ecohome.MD

mamaplus

Producem și comercializăm cele mai bune și calitateve produse. Oferim o gamă variată de mobilier, mobila dormitor, birou, living, bucătărie, antreu și saltele de toate categorii - toppere, cu arcuri și fără arcuri, arcuri împachetate individual (pocket), saltele pentru copii. Livrare gratuită în toata țara. Rate fără %. Reduceri. 

Adresa: Chisinau, str.Voluntarilor 12/3 et 2 
Telefon: (+373) 60-988-058 / 78-248-919
E-mail: saltea@inbox.ru
Facebook  
Instagram  
Site