mamaplus

Dr. Diana Munteanu, despre procedurile estetice care îți remodelează corpul, cu rezultate garantate

-
//
30.05.2022

Lupta cu kilogramele în plus reprezintă o preocupare constantă din viața femeilor, mai ales când vine timpul să pregătim silueta pentru sezonul de vară. Clinica Estetic-Sana deține toate tehnicile de remodelare corporală. Specialiștii clinicii îți stau la dispoziție cu echipamente de ultimă generație, ca să te bucuri de rezultate garantate, rapide și nedureroase.

Tratamentele corporale pentru restabilirea fermității pielii și micșorării surplusului ponderal include: LPG masaj cu radiofrecvență Velasmooth, cavitație bipolară cu ultrasunet, criolipoliză, împachetări, magnitomiostimulare HIFEM, masaj manual anticelulitic, HIFU lifting, lipoliză injectabilă.

mamaplus

Secretul succesului aparatului fantastic LPG VelaSmooth se află în rezultatele incredibile, care izvorăsc din eficacitatea sinergiei aplicării concomitente a celor patru tehnologii, completânduse-se într-o singură manipulă în lupta pentru remodelarea siluetei și reducerea celulitei:

  • Terapie cu vacuum pulsat
  • Masaj mecanic cu role motorizate (masaj endermologic LPG)
  • Radiofrecvență bipolară
  • Terapie cu lumină infraroșie.

Pentru reducere rapidă în centimetri sunt recomandate tratamente combinate cu cavitație cu ultrasunet. Cavitația reprezintă o alternativă la liposucția tradițională, chirurgicală, prin care se elimină grăsimile localizate în diferite zone ale corpului.

Efectul de cavitație este realizat în țesutul adipos prin intermediul undelor cu ultrasunet de frecvență joasă, care asigură ruperea membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrată celula adipoasă, tot conținutul eliberat: trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine este absorbit de limfă și drenat prin sistemul limfatic. Metoda este unicală prin faptul că undele ultrasunetului sunt focusate asupra zonei țintă, neimplicând alte țesuturi sau organe.

Astfel tratamentul de remodelare corporală are efect anticelulitic, redă pielii fermitate, o tonifiază, elimină grasimile, sporește producția naturală de collagen, asigură un lifting corporal.

mamaplus

Criolipoliza este o inovație în tehnicile de slăbire, fiind un tratament sigur și ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin înghețarea lor. Celulele grase îngheață mai rapid decât restul celulelor din organism, se elimină natural, fără efecte adverse. 

mamaplus

Magnito-miostimulare SCULPT EM II – o nouă metodă de stimulare neuromusculară revoluționează tratamentele corporale destinate slăbirii și tonifierii musculaturii. Utilizarea tehnologiei HIFEM – high-intensity focused electromagnetic energy - energie electromagnetică concentrată de înaltă intensitate, duce la contracții musculare maxime.

Aparatul inovator emite impulsuri electromagnetice, care forțează mușchii să se contracte de aproximativ 20.000 de ori în doar 30 de minute, ceea ce nu poate fi realizat prin exerciții fizice regulate la sala de fitness. Aceste contracții puternice induc o cerere excesivă de energie, declanșând un proces cunoscut sub numele de apoptoză în celulele adipoase, distrugându-le permanent. În plus, este o procedură non-invazivă de tonifiere a brațelor, feselor, mușchilor abdominali și pelvieni.

Mezoterapia cu lipolitice (lipoliza injectatilă) este un tratament cu efect de topire a depozitelor de grasime, ce reprezintă administrarea injectabilă loco-regional în cantități mici a preparatelor medicamentoase. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate și cele mai mici depozite adipoase, ce nu răspund la dietă și sport. Rezultate bune se pot obține și în tratarea celulitei, suprafața pielii devenind netedă și omogenă.

Optează pentru tratamente sinergice cu cele mai noi tehnologii împreună cu specialiștii clinicii Estetic-Sana și bucură-te de silueta ta!

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site