Unica soluție pentru întinerirea tenului, vreme de mulți ani, a fost doar chirurgia estetică. Pe parcursul anilor spectrul tratamentelor cosmetice non-invazive s-a mărit considerabil. Au apărut multiple tehnici, proceduri, care se utilizează în lupta cu semnele de îmbătrânire. O metodă revoluționară de întinerire, care se bucură astăzi de o popularitate crescută este Thread Lifting-ul – liftingul facial cu fire bioresorbabile. Această procedură reprezintă o tehnică unică ce folosește fire speciale, acceptate de organism și foarte rezistente, care ridică și repoziționează țesuturile.

Medicul specialist dermatolog și coordonator al clinicii Estetic-Sana, Diana Munteanu-Covila, ne dezvăluie ce soluție spectaculoasă poate oferi pentru o imagine de invidiat în seara de Revelion.

Thread lifting sau lifting cu fire este un adevărat miracol în medicina estetică. Microfibra elastică și resorbabilă, cu crestături sau conusuri, permite modelarea țesuturilor faciale și corporale în toate direcțiile, inclusiv în acele zone, în care nu ar putea fi întinerite cu alte tehnologii.

Cine este un bun candidat pentru tratamentul cu fire?

Firele resorbabile se utilizează în cazurile medii de scădere a turgorului pielii, ptoza țesuturilor moi (fără exces de piele) în regiunea feței, gâtului și a corpului.

mamaplus

Indicații:

 • Ptoza treimeii laterale a sprâncenelor
 • Pierderea conturului feței pe linia pomeților
 • Ridurile nasolabiale, definirea liniei maxilarului
 • Deformarea ovalului feței, bărbia dublă 

Lifting-ul cu fire are următoarele avantaje:

mamaplus
 • Aspect exterior. Rezultatul arată foarte natural, se păstrează mimica activă a feței.
   
 • Rapiditate. Procedura se efectuează în condiții de ambulator sub anestezie locală și durează 30-60 minute.
   
 • Efect imediat. Utilizând firele resorbabile putem obține efect foarte bun fără necesitatea de a apela la tradiționalele intervenții chirurgicale. Primele rezultate pozitive pot fi observate chiar din prima zi. Efectul final se conturează după 2-3 săptămâni.
   
 • Siguranță. Procedura este efectuată de medici dermatologi cu experiență. Produsele sunt certificate în r. Moldova. 

Clinica Estetic-Sana nu încetează să-și încânte clienții cu cadouri și promoții.

mamaplus

Doar în luna decembrie 2021 poți beneficia de 20% reducere pentru tratament de lifting facial cu fire.

Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site