mamaplus

Mamă eroină! A născut 7 copii și i-a crescut singură după ce soțul ei s-a speriat și a plecat

0
//
20.11.2019

Cazul acestei mame a uimit o lume întreagă! Povestea a început în anul 1997, când lumea a aflat că familia americană McCaughey avea șapte copii, adică septupleți. S-au născut în aceeași zi și absolut toți au supraviețuit la naștere. A fost un adevărat miracol medical.

Cum s-a întâmplat?

Mama despre care vă povestim nu a putut rămâne însărcinată mult timp, așa că a folosit serviciile fertilizării în vitro. Cât de surprinși au fost împreună cu soțul, atunci când au aflat că toți embrionii au prins rădăcini!

După naștere, fiecare dintre copii a cântărit cel mult 1,5 kg, ceea ce este foarte puțin pentru nou-născuți. Doi din cei șapte copii, din nefericire, s-au născut cu problemă și au avut nevoie de o intervenție chirugicală complicată. Până la urmă, medicii au reușit să-I salveze, însă tatăl lor nu a rezistat și a plecat...

Bărbatului îi părea că nu mai rezistă și nu era gata să devină șeful unei familii uriașe și i-a lăsat în voia sorții.

După plecarea lui Bobbi, mama copiilor se afla într-o situație disperată. Ea trebuia să aibă grijă de șapte copii deodată.

Din fericire, ea a primit sprijin material din partea președintelui american de pe atunci Bill Clinton, a companiilor private, fundațiilor caritabile și, de asemenea, a oamenilor obișnuiți.

Familia a primit o casă mare cu șapte dormitoare, li s-au oferit mese gratuite. Mai multe universități s-au oferit aproape imediat să accepte copiii pentru studii gratuite de îndată ce au terminat școala.

Au trecut 21 de ani. Iată cum arată cei șapte azi.

Toți copiii au absolvit școala și sunt gata să părăsească cuibul familiei. Mama este puțin tristă și spune că îi va lipsi zgomotul și agitația din casă.

Pe de altă parte, este fericită și mândră că cei șapte copii ai săi își vor dedica viața școlii, muzicii și arhitecturii.

mamaplus
mamaplus