Anastasia este mămica care, din întâmplare, și-a descoperit pasiunea pentru lucrul hand-made, ce îi aduce satisfacție, dar și niște bani în pușculiță. Aceasta creează diverse accesorii pentru copii, potrivite atât în cazul erupțiilor dentare, dar și pentru distracția celor mici.

mamaplus

Când ai început să realizezi accesorii personalizate pentru bebeluși?

Am început să fac primele comenzi acum un an, când am văzut produse similare în Rusia. Inițial, am vrut să le cumpăr de acolo, pentru fiica mea, deoarece nu mai văzusem astfel de accesorii în Moldova. Însă, livrarea era foarte scumpă, avea cam același preț ca și produsul în sine. Atunci m-am gândit: de ce să nu creez de una singură un lănțișor pentru dentiție pentru fiica mea.

Am început să caut peste tot, să compar prețurile și m-am convins că va fi mai ieftin să-mi confecționez unul mie și unul prietenei mele. Așa a început totul, apoi mai multor cunoscuți le-au plăcut lucrările mele, și-au dorit și ei lanțuri pentru dentiție, iar eu am decis că ar fi bine să am o ocupație în concediul de maternitate, care să-mi aducă un ban în plus, dar și să mă dezvolte. Era foarte important pentru mine.

Le realizezi după propriile idei sau și la comandă, după preferințele clienților?

Aceste accesorii sunt confecționate în funcție de preferințele clienților, deoarece am o varietate mare de produse, ei aleg, iar eu încerc să le combin și să le personalizez. Unii cumpărători au propriile preferințe în materie de culori, iar eu le fac pe plac și creez cu drag, ca și cum aș face-o pentru fiica mea. Mie îmi place ceea ce fac, iar clienților - rezultatul!

mamaplus

Care sunt beneficiile accesoriilor pentru bebeluși pe care le creezi?

Avantajul produselor mele este că sunt destinate în primul rând bebelușilor cu erupții dentare, care provoacă un disconfort considerabil: mâncărime, durere, copilul devenind nervos și capricios. Accesoriile au drept scop să facă față acestor senzații neplăcute. Toate lănțișoarele pentru dentiție sunt plăcute la atingere, au o suprafață catifelată, iar partea din spate este zgrunțuroasă, astfel încât bebelușul să-și calmeze gingiile iritate. Designul frumos ale acestor jucării îl va distrage pentru mult timp, deoarece este atât de plăcut să atingi și să examinezi fiecare mărgelușă în parte, copiii literalmente vor să le încerce pe fiecare.

Suportul din silicon cu rozătoare combină toate aceste funcții, deoarece:

  • este din silicon alimentar, nu are impurități dăunătoare (BPA) și miros
  • îl puteți spăla, fierbe și congeal
  • partea din spate a jucăriei are o suprafață cu nervuri, datorită căreia copilul își masează gingiile, creând un efect calmant
  • este, de asemenea, o jucărie-suport pentru suzetă și un accesoriu vestimentar.

Sunt create din materiale sigure?

Siliconul alimentar este dur, elastic (fără BPA) și se răcește ușor la frigider (apropo, spre deosebire de jucăriile pentru dentiție cu gel în interior, siliconul poate fi chiar și congelat).

Produsul răcit nu este singura cale de a reduce durerea. Accesoriile pentru dentiție au o textură moale, asigurând un masaj foarte plăcut și liniștitor.

Cine sunt clienții tăi?

Atât mamele, cât și bunicile, mătușile și unchii. Cine nu dorește să-i surprindă pe părinți cu un gadget neobișnuit, frumos și în același timp necesar, care să nu semene cu alte cadouri, precum jucării moi, hăinuțe etc.

Unde te găsesc potențialii clienți?

Pe pagina de Instagram: grizunok_na_zubok_pmr.

De ce părinții ar trebui să aleagă accesoriile create de tine?

  • Sunt orientată spre calitate, acesta fiind marele meu avantaj.
  • Accesoriile create de mine sunt cadoul perfect pentru orice copil.
  • Copilul va avea ocupație în mașină, la policlinică, la magazin sau, de ce nu, acasă.
  • Contribuie la dezvoltarea abilităților motrice fine.
  • Design exclusiv, după dorințele fiecăruia.
mamaplus